SKYCLAD записаха материала за новия си албум

21 яну 2017, 12:09 ч. 707 / 6 3
пред./следв.

   Британските фолк метъл пионери SKYCLAD съобщават, че са напълно готови със записите на предстоящия си нов студиен албум. Остава материалът да бъде миксиран и мастериран. Това ще бъде първа творба с изцяло нови песни на групата от 2009 г. насам, когато излезе "In The... All Together". От тогава датира и първото и единствено гостуване на SKYCLAD в България.

 

Skyclad

още за:

Skyclad


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 21.01.2017 18:32:24 отговори + 7 0
Албумите без Мартин не са лоши, но нещо им липсва (не само гласа на Мартин) за да достигнат нивото на старите класики. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

неразбирач 21.01.2017 16:32:58 отговори + 3 2
Няма Мартин - няма Skyclad! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 21.01.2017 18:16:31 + 3 0
Как се издържа тоя човек не знам сигурно бачка няква работа като Фенриз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".