Slash: "GUNS N' ROSES няма да свирят в Залата на славата"

22 мар 2012, 08:50 ч. 734 / 13 6
пред./следв.
Докато доскоро бившият китарист на GUNS N' ROSES Slash твърдеше, че няма никаква идея и никой не знае какво точно ще се случи на церемонията по въвеждане на групата в Залата на славата на рокендрола, сега вече той категорично отрича възможността класическият състав на GUNS N' ROSES да се събере отново на сцената. "Сигурен съм, че биха искали от нас да свирим, но няма да го направим", попарва надеждите за еднократна изява с бившите си колеги Slash.

   Били сме свидетели как неведнъж всякакви подобни изказвания са се обръщали в двете посоки, често по няколко пъти, така че единствено сигурни какво е станало в Залата на славата ще можем да бъдем след 14 април, за която дата е насрочена церемонията.

   А на 8 юли очакваме настоящият състав на GUNS N' ROSES за първото им гостуване в България в рамките на фестивала "Sofia Rocks 2012" (поръчай билет онлайн).
Guns N' Roses

още за:

Guns N' RosesSlash


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WIL 23.03.2012 17:23:51 отговори + 0 0
Не е само госпожата , но тя е очебиеща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Antique 23.03.2012 16:15:36 отговори + 0 0
То да беше само тази госпожа Иначе по темата - фенка съм на Гънс, но въобще не се ни надявах да свирят, но все пак таях надежда, че това събитие ще го посетят поне 3 от оригиналните 5 члена + може би Дизи, Мат и Гилби, ще се държат прилично, като големи хора,защото е смешно вече не знам си колко години да не си говорят. Сигурно дори не помнят за какво са се скарали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WIL 22.03.2012 19:11:45 отговори + 0 0
Иконичните групи не подлежат на никакви класации и тяхното място не е в залата на славата , редом до други имена, които пък нямат нищо общо с рокендрола. Имам пред вид една госпожа Но ние си ги обичаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2012 16:47:14 отговори + 0 0
хахахахахахах ще се спукам от смях....тия не са за залата на славата...има къде, къде по велики и иконични групи за там.....оф смотано общество сме и тва е...не можем да различим истинската музика от позьори като Гънс Ен Роузес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WIL 22.03.2012 11:21:59 отговори + 0 0
Guns беше голяма група, но Слаш и Аксел не искат да пораснат и като мъже да си стиснат ръцете поне по този повод . А след това всеки да следва своя път... Все пак мисля, че ще изпраскат някое парче заедно тогава... Кое ли ще бъде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Живко 22.03.2012 08:55:16 отговори + 0 0
поправете си грешката на последния ред : "Бългапия" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".