Slash казва, че GUNS N' ROSES може да започнат работа по нов материал през есента

29 май 2019, 16:51 ч. 1016 / 8 3
пред./следв.

   След като още през февруари китаристът Slash потвърди, че GUNS N' ROSES обмислят да запишат нов материал, който ще отбележи суперуспешния реюниън на струнника и вокалиста Axl Rose, сега в ново интервю разкрива, че е възможно музикантите да започнат да работят по бъдещ албум през есента на тази година.

   Slash коментира, че все още няма нищо направено и той не иска да е като хората, които буквално лъжат феновете, а ообразно казано "рибата е още в морето". Китаристът предпочита да е честен. И единственото, което може да заяви категорично засега, е че композирането би стартирало през есенета.

 

още за:

Guns N' RosesSlash


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 30.05.2019 09:16:51 отговори + 1 2
Притеснително е. Слашката тук не изглежда добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fe-Tish 29.05.2019 17:55:06 отговори + 6 6
Аксел Роуз е един от най-гениталните!!!!!! текстописци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.05.2019 17:10:47 отговори + 15 6
Аксел Роуз е един от най-гениталните текстописци (и вокалисти) на всички времена и определено е сред най-добрите, които все още са живи. "Китайската демокрация", макар и без класическия състав на групата, е точно толкова перкефтен, колкото старите им неща. Жалко, че малко хора могат да оценят (или да разберат) Аксел днес. Мога да си преставя колко неща е изписал през годините, но не са видели бял свят. Дано наистина да запишат нов маериал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".