Slash записва нов материал за GUNS N' ROSES?

22 фев 2016, 14:52 ч. 1512 / 11 6
пред./следв.

   Според хроникьорката на GUNS N' ROSES Arlett Vereecke, китаристът Slash се намира в студио и записва нов материал за групата, която наскоро потвърди дългоочаквания си реюниън. Засега вокалистът Axl Rose не участва в процеса. Новината е съобщена ексклузивно за английското списание "Classic Rock" от Vereecke. В други новини, бившият мениджър на GUNS N' ROSES Alan Niven твърди, че още преди Коледа Duff McKagan и Izzy Stradlin са започнали съвмества работа в студио.

   Към момента има официално потвърждение на четири концерта в САЩ и два в Мексико през април. Освен Axl и Slash, сигурно е участието на басиста Duff McKagan. За останалите музиканти, които ще бъдат замесени, има само предположения.

 

slash-live

още за:

Guns N' RosesSlash


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 23.02.2016 01:13:53 отговори + 1 3
Нещо не е съвсем наред този ри-юнион.. или каквото и да е.. Нищо официално от групата за сега,..Ако ще записват всеки от вкъщи по-добре да не се бяха събирали пак.. Глупава работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.02.2016 07:11:19 + 2 1
Нека Один те срази със стомана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 22.02.2016 21:50:41 отговори + 2 2
Много ме кефи тоя подход, който тръгна от псевдожурналистиката, където съобщителни изречения завършваха с въпросителен знак и така ставаха въпросителни Точно така, езикът трябва да се развива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Читанка 22.02.2016 22:22:33 + 2 2
Тогава сигурно предпочиташ
"Slash записва нов материал за GUNS N' ROSES, май"
То нали като изречение си е съвсем наред
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДДДДДДД 22.02.2016 15:08:40 отговори + 4 2
то бива копи-пейст, но от поне малко музикално грамотни! И мениджъра на групата се казва Алън Нивън,....а не Ян или Иън Нивън.! Имате ли Google, ....въпросът е риторичен, не отговаряйте , а четете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Читанка 22.02.2016 16:30:16 + 3 4
Да си езиково грамотен (на родния си език) е по-важно отколкото да си музикално грамотен. А първото явно ти не си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".