SLAYER ще пуснат буквално най-тежкото издание на албум в историята

10 юни 2015, 20:12 ч. 1954 / 10 4
пред./следв.

   Появата на новия албум на траш класиците SLAYER, "Repentless", на 11 септември се очаква със смесени чувства от феновете поради отсъствието на двама от оригиналните членове на групата. Но около диска има и безспорен факт - една от версиите на творбата ще бъде най-тежкото издание в историята. Буквално - като тегло - със специална метална опаковка. Това е т. нар. "Metal Eagle Edition" кутия, която тежи малко над 3,5 кг и е с размери приблизително 38x43x7,5 см. Тиражът е ограничен до 3000 бройки в целия свят, а специалното не е само опаковката. В нея ще могат да бъдат намерени луксозен диджипак, който се разгръща във формата на обърнат кръст; бонус DVD и блурей; документален филм за участието на "Wacken Open Air 2014" и създаването на "Repentless"; плакат; албум със стикери и сертификат. Ето как изглежда "Metal Eagle Edition" отвън:

 

още за:

Slayer


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бяла, спретната печурка 11.06.2015 11:03:25 отговори + 6 0
Не очаквах нищо по-малко., все пак егото на Краля трябва да се подхрани с нещо. Някои имат по 300 рифа в запас и "свеж" албум, който тази година тръгва на училище, други издават боксет, който ще ти счупи пръстите на краката, ако го изпуснеш. А трети седят зад прожекторите, пишат тихо и скромно музика, ходят по разни фестивали и покоряват умовете на публиката. Такива ми ти неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 11.06.2015 02:57:48 отговори + 7 1
Е вие кво очаквате Кери да си намери сега посредствена работа и да гледа към хоризонта всяка вечер с мислите 'вей, бях част от нещо велико', да ама това не е филм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 10.06.2015 21:44:47 отговори + 10 8
Един тон говна и пикоч.....много тежка работа. Понеже без подаръци,само Том и Дж(K)ери ще си слушат албума. Грозна гледка е бизнеса.....аааа бяха най-големите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

red devil 11.06.2015 01:16:15 + 3 5
Винаги ще са най-големите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".