THE BLACK DAHLIA MURDER издават новия си албум през септември

10 юни 2015, 21:06 ч. 328 / 4 1
пред./следв.

   THE BLACK DAHLIA MURDER определиха "Abysmal" за заглавие на новия си, седми студиен албум, който ще излезе на 18 септември. По-долу може да видите и обложката на предстоящата творба. През този месец групата ще направи турне в Австралия, а през юли ще посети и Европа за обиколка от 15 дати. Те включват Германия, Полша, Унгария, Франция и др. западно- и централноевропейски държави. Вокалистът Trevor Strnad определя бъдещия диск като "по-голям, по-динамичен" и с по-комплексни песни от издадения през 2012 г. "Ritual".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


joe 10.06.2015 21:32:54 отговори + 1 2
Хайде и от тук да минат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".