Следващ видеоклип - "Dark Fate of Atlantis" на RHAPSODY

3 май 2012, 15:10 ч. 261 / 8 5
пред./следв.
Третият пореден видеоклип, който ще ви представим е "Dark Fate of Atlantis" на LUCA TURILLI'S RHAPSODY. Песента е първи сингъл от предстоящия да излезе на 22 юни албум "Ascending to Infinity". Режисьор е Owe Lingvall, а композицията е със скъсено времетраене спрямо оригинала, който ще се появи с албума.



LUCA TURILLI'S RHAPSODY - Ascending to Infinity


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HAVOC 7.05.2012 01:00:21 отговори + 0 0
не знам за вас но на мен ми се струва като подобрение на това което беуе последно време. Някакси хем звучат по почти същия начин като преди хем са различни. Да се надяваме че и останалата част от албума ще е толкова добра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 3.05.2012 22:18:32 отговори + 0 0
Вокалецът ми идва малко възлигав, ама какво да се прави - стилови особености. А лука турили /и пипера добавили/ да си оправи фризурата и смени летвата. Така добре беше тръгнал преди 13-14 години. Какво му се бъгна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almighty 3.05.2012 16:50:03 отговори + 0 0
Много силна песен ! Не се съмнявам че Luca Turilli ще изкара страхотен албум другия месец ! Звучи доста по- свежо от последните неща на Rhapsody of Fire Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2012 16:20:53 отговори + 0 0
Заявка за силен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2012 15:43:18 отговори + 0 0
Трилю лилю...фафо фифи! Как не им омръзна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".