Следващият брой на “Metal Hammer Bulgaria” ще излезе в края на март

1 мар 2013, 13:27 ч. 255 / 7 8
пред./следв.
Списание "Metal Hammer Bulgaria" публикува следното съобщение на официалния си сайт:

   Изминаха малко над осем месеца от онази паметна дата, в която излезе първият екземпляр на списание "Metal Hammer Bulgaria" – 28 юни 2012 г. Да се прави равносметка от 2-3 или малко повече издадени броя няма как, тъй като всякакви изводи биха били на базата на напълно непредставителна информация. Последните три броя – 6-и, 7-и и 8-и направихме за около два месеца и сега ще си вземем малко “технологична” почивка, през която обаче няма да стоим със скръстени ръце. Вече са в ход промени по отношение структурата, съдържанието и екипа на “Metal Hammer Bulgaria”, с които ще се запознаете в края на март, когато ще излезе брой 9.

   Преди всичко бързаме да успокоим най-верните си читатели – нашите абонати. За тях няма да има пропуснат брой. Абонаментът им е за 12 или 13 броя, а не за 12/13 месеца, така че те могат да бъдат спокойни – ще получат толкова броя, за колкото са абонирани, независимо от календара.

   Какви промени планираме? Да запазим най-доброто, да нанесем корекции по някои от рубриките и да изпробваме някои нови неща. Това, което можем да издадем е, че читателският глас ще се чува повече, както и гласът на феновете изобщо. По какъв начин – ще разберете скоро. Не спираме да се трудим и развиваме, за да ви представим един по-добър продукт след един месец!

   В този момент можем да ви издадем старта на една нова рубрика. Легендарният сътрудник и епизодичен носач на кафета на “Metal Hammer” – Jurgen, осем месеца учи български и сега се чувства достатъчно уверен да отговаря с безцеремонна “тру” блек метъл суровост на вашите въпроси. Изпращайте ги на askjurgen@metalhammer.bg или като лични съобщения на фейсбук страницата ни и чакайте отговорите на страниците на брой 9.

   А дотогава, ако все още не сте го направили (в което не вярваме!) – потърсете си актуалния брой 8.


   Raise the Hammers!
Metal Hammer Bulgaria

още за:

Metal Hammer Bulgaria


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.03.2013 21:10:32 отговори + 0 0
Много добри списание, продължавайте в същия дух!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бирата 1.03.2013 19:09:54 отговори + 0 0
Добре,че е МЕТЪЛ ХАМЪР,да чета БГ метъл списания,след като всички други хубави метъл списания спряха да излизат...Е,ще изтрая още двайсе дена,тъкмо със спестените парички биричка ще си пийна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бать Серго 1.03.2013 17:34:27 отговори + 0 0
Збогом! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

`max 1.03.2013 16:01:45 отговори + 0 0
И аз не знам какво толкова е проблем липсата на плакати. Лично на мен така си ми е екстра. Щото излязат ли плакатите е почти сигурно, че и цената ще се вдигне. И тогава ламтящите за плакати ще почна "Аз заради плаката ли го взимам, че му вдигате цената?" и т.н. Ама така е, не мож угоди на българина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антон 1.03.2013 15:25:49 отговори + 0 0
И аз нямам търпение за новия брой. И стига вече с тия плакати. Детска му работа!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2013 14:51:30 отговори + 0 0
ти си се Усирал, когато е трябвало да ходиш на Очилище Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

УРОДА 1.03.2013 14:28:56 отговори + 0 0
абе пари ли няма, на загуба ли се продава броя,или сте се усрали та си взимате почивка,.е много промени а плакат няма,. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ролс Ройс 1.03.2013 14:12:38 отговори + 0 0
По-бързо да идва новия брой, че нямам търпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".