SLIPKNOT ще придадат уникална миризма на своя фестивал чрез изгаряне на камилска тор

1 окт 2014, 15:21 ч. 481 / 6 10
пред./следв.

   Между 24-26 октомври в Сан Бернандино, Калифорния ще се състои тазгодишното издание на фестивала на SLIPKNOT - "Knotfest". Освен маскираната банда от Айова, в събитието ще участват ANTHRAX, NAPALM DEATH, OF MICE & MEN и др. Организаторите са предвидили най-различни атракции за зрителите - "борби" с превозни средства в стил "Лудия Макс", обори с кози и др. Освен това, на "Knotfest" ще бъде придадена уникална собствена... миризма, постигната чрез... изгаряне на камилска тор. "Ароматът ще се пропие в мозъка, тялото и дрехите ви и ще остане там дълго след като фестивалът е приключил", гласи официалната прес-информация. Видът миризма е избран лично от членовете на SLIPKNOT.

 

slipnot

още за:

SlipknotKnotfest


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 2.10.2014 09:07:50 отговори + 3 0
Защо слипкнот ще се самозпалват на сцената? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виенски Кифъл 1.10.2014 22:02:11 отговори + 5 0
Тея много ниско се целят. Едно време GWAR инсталираха лайномет на сцената... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 1.10.2014 21:04:25 отговори + 9 0
Истинският метъл мирише на кожа, пот и бира, а не на камилски лайна. Присъдата е, че тези не са ТРЮ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 1.10.2014 20:32:44 отговори + 5 0
О! "...обори с кози и др." - колко оригинално. Ако тази атракция излезе успешна (!?), догодина може да сменят името на Rednecks fest. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aha 1.10.2014 20:09:47 отговори + 3 0
Явно много малко хора знаят за съществуването на бандата още от деведесетте...или пък са забравили....
Спомням си едно време,как Клоунът разказваше,че си имал мърша от гарван в буркан,който носел по концерти,а по време на изпълненията отварял буркана,и подавал на феновете да си помиришат .Резултатът : масово повръщане!
И още куп интересни некро/копро истории за подържане на интереса към бандата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Син език 1.10.2014 19:35:07 отговори + 3 2
Много яко ! Важното е купонът да става ... А по софийските улици на какво мирише ? На рози ли... Така че ми допада щурата и не традиционна идея на организаторите на феста . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 1.10.2014 16:54:53 отговори + 5 1
Тая част с камило-фекалният аромат мисля, че ще отпадне... По-скоро си мисля, че това е предварителна пропаганда за предстояща серия "Slipknot" парфюми - свеж полъх на препечени камилски изпражнения... Мога да си представя как дамите (буквално) ще припадат от този аромат :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стиви Сезала 1.10.2014 16:52:41 отговори + 6 4
Тия хора стават все по-големи дебили... Направо не мога да повярвам колко зле е станала и музиката им, и мисленето им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shitknot 1.10.2014 16:33:58 отговори + 4 1
Пък вие се оплаквахте от кал тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кики 1.10.2014 16:10:35 отговори + 4 0
Първо исках да напиша негативен коментар, но после прецених, че не може без да съм подушвал такава миризма. Ще трябва да ходя до зоопарка или цирка и да крадна малко камилска ..... тор и да проверя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".