WITHIN TEMPTATION издават DVD/блурей "Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert"

1 окт 2014, 15:07 ч. 391 / 6 2
пред./следв.

   Холандските симфометъли WITHIN TEMPTATION ще добавят поредно DVD в дискографията си на 17 ноември. "Let Us Burn – Elements & Hydra Live In Concert" ще включва два от най-значимите и впечатляващи концерта на групата на закрито. Шоуто "Elements" от 2012 г., с което бандата отбеляза 15-ия си рожден ден, както и последния концерт от турнето, промотиращо албума "Hydra", състоял се в Амстердам през месец май тази година. Разбира се - заглавието ще се предлага и на блурей диск и като CD версия. По-долу може да видите обложката.

   През 2012-а WITHIN TEMPTATION осъществиха и първото си и засега единствено гостуване в България - в рамките на фестивала "Sofia Rocks".

 

още за:

Within Temptation


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 2.10.2014 16:17:59 отговори + 1 0
Очаквам го с нетърпение! Надявам се да се види и българският флаг сред публиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз1234 1.10.2014 15:27:11 отговори + 0 0
" ще включва два от най-значимите и впечатляващи концерта на групата на закрито" - интересно ми е, след Black Symphonie какво са направили? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".