Слушайте дебютния албум на CHRIS BOLTENDAHL'S STEELHAMMER

28 юли 2023, 09:10 ч. 340 / 8 1
пред./следв.

   Фронтменът на германските ветерани GRAVE DIGGER Chris Boltendahl издава първия си самостоятелен албум днес, 28 юли. Творбата със заглавие "Reborn in Flames" излиза от името на проекта CHRIS BOLTENDAHL'S STEELHAMMER чрез лейбъла "ROAR! Rock Of Angels Records". Певецът е и продуцент на диска, а също и отговорен за миксирането и мастерирането на материала.

   Текущо ви съобщавахме подробности за албума. Сега може да слушате онлайн всички песни от него. Този и много други нови записи от 2023 година ще намерите в секция "Албуми" на нашия сайт.

 

chris boltendahl's steelhammer



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bgrocker 28.07.2023 23:56:23 отговори + 0 0
Grave Digger с ново име Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".