Слушайте новата песен на BESTIA ATER "Gusion"

7 ное 2020, 08:56 ч. 736 / 6 6
пред./следв.

   Българската дет метъл група BESTIA ATER представи песента "Gusion", която е част от предстоящия да излезе дебютен дългосвирещ албум "Anno.Bestia.Chrysallis". Може да чуете парчето онлайн чрез плейъра по-долу.

   Ядрото на бандата са двама бивши членове на HYPERBOREA - Кирил Кирилов (вокали) и Динко Димов (бас), в записите участват и двама гост-музиканти - барабанистът Филип Филипов (DISTORTED REALITY) и китаристът Вили Нешев (PROJECT ARCADIA, F.A.C.E., GOODY HAIRZ).

 

 

още за:

Bestia Ater


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SUVто 12.11.2020 08:52:04 отговори + 2 1
Да добавя и аз, в случай че не е станало ясно. Това ще бъде най-качественият детметъл албум и то не просто за БГ сцената! Класата на вокалиста и композитора са от световно ниво! За останалите в групата - не знам, те са без значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 10.11.2020 14:25:04 отговори + 1 2
всичко добре, само края някак рязък ми се стори? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен алкохолик 7.11.2020 19:40:55 отговори + 6 4
Отлична песен. Действително такава музика или подобна не съм чувал от родна банда. Личи си изключително богатата музикална култура на композитора. Вокалите са на съвсем друго ниво от това което сме чували от Киро. Чакаме албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 7.11.2020 17:25:19 отговори + 9 4
Стари кучета от нашета екстремна сцена.Очаквам албумът им да троши кости и да чупи вратове...Киро винаги е бил силен вокал и фронтмен...Чакам физическият носител... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyler Durden 7.11.2020 16:47:02 отговори + 7 5
До сега не бях слушал екстремна музика на такова ниво от български музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dr.Gore 7.11.2020 15:53:58 отговори + 7 3
Браво. Това радва !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".