NO MORE MANY MORE представят втория си албум с концерт-промоция в София на 21 ноември

7 ное 2020, 08:42 ч. 672 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В предизвикателната година 2020 No More Many More са готови с новия си албум "Не и този път". Той съдържа 12 авторски песни на български език с много директни социални послания и музика, вдъхновена от личния бунт и непримирими емоции на музикантите.

„Тези песни са мислите ми в мелодия. Те са бунт срещу мейнстрийм вълната, пропагандираща музика, в която липсва ценностна система и дава усещане като за fast food, срещу институциите и срещу системата, която разделя хората, за да ги контролира по-лесно, срещу посредствеността и липсата на ангажираност“, разказва Методи Кръстев, който е автор на всички текстове в албума. Пет от парчетата в него са вече познати на феновете: „Не и този път“, „Ако насън вървим“, „Хляб и зрелище“, „Недоразказана“, „Исках ли да бъда някой“, а до края на годината – предстои да излезе с официално видео и „Бил съм там“.

Донкихотовците на българския алтернативен рок ще представят втория си албум "Не и този път" в клуб Joy Station в пълната му цялост - 12 песни с текст и музика, право от сърцето на 21 ноември. Специален DJ сет за концерта-промоция ще направи Краси Москов. Стартът на събитието е в 19:00, а поради наложените противоепидемиологични мерки и рестрикции, клубът ще работи с ограничен капацитет места, който да позволи на публиката да се забавлява на здравословно отстояние един от друг. Редуцирането на местата означава и по-малък брой билети, които от сряда ще се продават на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

Aлбумът “Не и този път” вече може да се купи в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата ще се продават на промо концерта в София на 21 ноември и на всички предстоящи клубни участия в страната, които противоепидемиологичната обстановка позволи да се случат.

За повече информация: официалната Facebook страница на No More Many More и в събитието.

Албумът на No More Many More „Не и този път“ излиза с подкрепата на Национален фонд Култура, Мюзикаутор и Projector Plus.

 

още за:

No More Many More


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Важно! 7.11.2020 15:45:00 отговори + 3 0
Концертите в момента са забранени! Не виждам как Джой Стейшън ще гарантират 1,5 м. отстояние между хората? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 7.11.2020 10:05:34 отговори + 1 2
Хубаво е, че правят музика, с такава насоченост, на български, но нещо, не можах да ги харесам... Това не значи, че няма да преслушам, албум номер 2. Успех им желая, с промоцията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vyzpitalelq 7.11.2020 09:04:00 отговори + 2 2
Всичко хубаво, ама да не бяхте откраднали 1/1 логото на Обратен Ефект. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".