Слушайте новото парче на HELLOWEEN "Stay Crazy"

5 юни 2015, 16:30 ч. 1042 / 8 1
пред./следв.

   Новият албум на HELLOWEEN, наречен "My God-Given Right", излезе на 29 май. Сега, по-долу, може слушате парчето "Stay Crazy".

   На 30 юни очакваме групата отново на концерт у нас - този път като съпорт на титаните JUDAS PRIEST в зала "Арена Армеец". Вече ви показахме сетлистите от започналото европейско турне на бандите.

 

 

helloween-my-god-given-right

още за:

Helloween


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


jojo 5.06.2015 23:34:56 отговори + 4 0
Не е лошо, в началото малко ала Sweet, в припева леко Pink Cream, мелодично в техния си стил.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".