RUNNING WILD разкриват състава си за "Wacken Open Air 2015"

5 юни 2015, 15:17 ч. 1457 / 4 3
пред./следв.

   Лидерът на RUNNING WILD Rock'n'Rolf разкри състава на групата, с който тя ще се представи на "Wacken Open Air 2015". Бандата ще свири на фестивалната "Black Stage" на 31 юли от 0.00 до 01.30 ч.

   Ето точните думи на музиканта: "Скъпи фенове на RUNNING WILD, сигурно сте нетърпеливи да узнаете състава, в който ще свирим на тазгодишното шоу на "Wacken Open Air". Моя милост и разбира се P.J. на китарата, също и новите ни попълнения - Ole Hempelmann (бас) и Michael Wolpers (ударни). С нетърпения очакваме да разтресем Вакен та 31 юли. Освен това,специално за вас, ще изсвирим и съвсем нова песен от предстоящия ни студиен албум. До скоро!"

   По-долу може да видите снимка на новия състав на RUNNING WILD - от ляво надясно: Ole Hempelmann (бас), Rock N'Rolf (вокали, китара), Michael Wolpers (ударни), Peter Jordan (китара).

 

running-wild



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


FireSword 7.08.2015 07:30:42 отговори + 0 0
Интересно какво стана с Matthias Liebetruth, за мене той е уникален барабанист. Иначе това е любимата ми банда, и също и на мен ми се иска да ги видим в България. Трябва да призная обаче, че в последните години Live концертите ми се струват меко казано слаби... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спиридонов 5.06.2015 21:57:39 отговори + 5 3
Бандата беше актуална преди близо 20 години. Сега всичко е толкова досадно и еднообразно. Бяха интересна група и толкова. И на мен би ми било интересно да ги гледам на живо, но май няма да стане поне в България.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йорк Фишер 5.06.2015 19:19:45 отговори + 10 2
Никой,не ги, покани да свирят в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".