Слушайте онлайн два нови сингъла на ЮВИГИ

30 ное 2009, 16:59 ч. 237 / 2 8
пред./следв.
ЮВИГИ представи първите си два сингъла – "Бягство" и „Последния прозорец”. Песните са записани в студиото на групата, а отговорен за продукцията е Кирил Янев ("Sound Creative Team"/ БАЛКАНДЖИ). Парчетата можете да слушате онлайн на www.myspace.com/yuvigi. Песента "Бягство" ще влезе и в дебютния албум на ЮВИГИ, озаглавен "Сива пустиня" - концептуален запис от 9 парчета. В момента момчетата са в студио и завършват работата по албума, който се очаква да излезе през пролетта на 2010 г.

   ЮВИГИ са:
Валентин Моновски – китари, вокали
Явор Пачовски – клавири, вокали
Панайот Солаков – вокали, бас
Спаз Генев – барабани, перкусии

още за:

Ювиги


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bloody_beauty 1.12.2009 22:51:24 отговори + 0 0
Разни хора, разни идеали... Всеки има мнение, но не смятам, че като не харесваш този или онзи, трябва непременно да го оплюваш, именно защото се влагат много усилия. Все пак живеем в България и евала на такива хора, които с много желание правят такива неща. Аз лично не симпатизирам на прогресива като цяло, но определено ми харесва групата като идеи и звучене. Смятам, че като музиканти са на много високо ниво. Продължавайте в същия дух, момчета, и знайте, че определено има хора, които ценят, това което творите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 1.12.2009 14:45:06 отговори + 0 0
Групата си заслужава, това ми беше първото слушане на тяхната музика, но определно ми хареса. Единствената ми забележка е към миксирането, звучи типично по български, което определно е минус като цяло....все пак сме 21 век Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2009 13:53:35 отговори + 0 0
Чух.Поразсъждавах и стигнах до извода,че не е нужно да се оплюват хора,които влагат труд,усилие и желание в нещо.Браво за това.Но за съжаление не мога да се съглася с този, който по-надолу беше написал,че България се нуждае от такива групи-според мен не се... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 1.12.2009 11:28:45 отговори + 0 0
Не съм хейтър, но тези са супер зле. Няма толкова безмислена група. А иначе част от тях са добри музиканти - нека си свирят с Балканджи, за какво се напъват да се излагат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Introduce 30.11.2009 21:31:54 отговори + 0 0
Това е една от най-тъпите групи, които някога съм слушал!

Музиката им е посредствено ужасна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ники 30.11.2009 20:53:53 отговори + 0 0
Ювиги, мачкат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 30.11.2009 18:14:59 отговори + 0 0
Много, много добра банда! Не изпускам техен концерт и мъскат много здраво! ЕВАЛА и ПОКЛОН! От такива групи се нуждае БЪЛГАРИЯ! Напред, момчета, към успеха! Чакаме албумът с нетърпение. m/m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 30.11.2009 17:14:02 отговори + 0 0
„ПоследнияT прозорец” - научете се да пишете бе хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".