Слушайте онлайн целия дебютен албум на NEWSTED

29 юли 2013, 08:02 ч. 297 / 4 8
пред./следв.
Чрез плейъра по-долу можете да слушате онлайн целия дебютен албум на NEWSTED "Heavy Metal Music". Официалната премиера на творбата на пазара е на 5 август. Текущо ви съобщавахме подробности за новото начинание на бившия басист на METALLICA, VOIVOD и FLOTSAM AND JETSAM Jason Newsted.



newsted - heavy metal music

още за:

Jason NewstedNewsted


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 29.07.2013 21:09:43 отговори + 0 0
До ВАНКО ОТ МОНТАНЕЗИУМ.
Приятелю, ти си първият човек от който съм прочел толкова верен, чистосърдечен и истински пост!
Хвала на такива хора!
Мдам, Ларсик ме кефи, но... не мога да си кривна душичката, че той дърпа конците в Металика.
Едно диктаторче е той, но...какво да го правиш? Акъл е, и има много голям нюх към кинти и успех. Ако го нямаше него, Металика едва ли биха били това което са в момента- безумно богати, безумно известни и безумно... разлигавени. Въпреки, че са ми любимата банда, не мога да кажа че не е така. Колкото до Нюстед- да, той беше Вторият Бъртън. Прекрасен басист и музикант! И съм убеден, че ако Клив можеше да го види как свири, щеше да каже на момчетата, че е доволен от заместника си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.07.2013 20:51:50 отговори + 0 0
Металика са ВЕЛИКИ, Джейсън също е велик!!!
Ае много моля разни мазни хейтърчета да го духате
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.07.2013 15:42:10 отговори + 0 0
а къде видя тука да пише ексклузивно
ти си нещо болен (не физически)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 29.07.2013 15:40:20 отговори + 0 0
Аз съм от хората който харесват Load и Reload,и мога да кажа че от вчера го слушам ексклузивно не от катехизис.сом,а от замунда.нет но това не е важно.Важното в случая е ,че Джейсън е дзвер и ,че METALLICA изгубиха много като го изгониха и още повече ,че не му дадоха да композира до като беше в групата.Мисля ,че именно той беше човека който щеше да вдигне Групата на крака ако му беше даден шанс.Мисля че проблемите на METALLICA са от датски пройзхот на име Ларс Улрих.Не знам защо Джеймс се оставя да бъде маниполиран от Датският полуръст.Хобитът колко по стар и плешив става толко е по грозен.Дано поне чуят албумът му. И да осъзнаят какво са изгубили.Все пак мисля че при едно човешко извинение и преразглеждане на правата и задълженията в групата Джейсън би се върнал и възродил групата и METALLICA би имала шанса да се възроди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ASTON VILLA 29.07.2013 15:29:14 отговори + 0 0
Да продължение на Load. Слабичък ми се види и на мен. Фен съм му обаче.......истината е такава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1722 29.07.2013 12:13:01 отговори + 0 0
Варна, абсолютно прав си. За съжаление голяма част от хората, които не харесват Metallica '91\Load\ReLoad ,превъзнасят албума на Джейсън . И някак си пропускат да забележат , че въпросният албум е като продължение на горе посочените . Същият стил , само че доста по-клиширан и скучен. Не , това не е добър албум . Разочарован съм . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 29.07.2013 10:45:43 отговори + 0 0
За съжаление албумът е много слаб, според мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 29.07.2013 08:56:28 отговори + 0 0
Джейсън е дзвер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".