Слушайте онлайн целия нов албум GUNS N' ROSES "Chinese Democracy"

20 ное 2008, 10:05 ч. 166 / 2 19
пред./следв.
От днес до датата на официалната му премиера - 23 ноември, на MySpace-страницата на GUNS N' ROSES може да се слуша онлайн целият нов албум на групата "Chinese Democracy". Епопеята на забавения близо 15 години диск, който според Axl Rose е струвал около 13 млн. долара, бе дълга и изпълнена с много перипетии. Преценете сами дали си е струвало.

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Panzergrenadier 23.11.2008 11:31:14 отговори + 0 0
Китаристът свири много технично (бързи пасажи, арпежи и т. н. т.), но за да е истински Guns албум му липсва блусарския и southern стил на Слаш, с корени в Led Zeppelin и Aerosmith. Което прави албума доста далеч от звука на оригиналната група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 22.11.2008 17:15:25 отговори + 0 0
Да определено, но не може да се отрече че си бие на албум на Гънс. Защото някой бяха писали че няма нищо общо със звученето на Гънс. Жесток албум направо велик. А гласа на AXL и солата са просто жестоки!!! Забелязах тук там в солата и по малко блус звучене, тоя албум си е направо нова класика, жесток е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 21.11.2008 19:51:19 отговори + 0 0
Искрено се извинявам за подмятането на Metallica в тази новина - исках просто да направя сравнение... Едно извинявай и на Джеймс, че се заядох.... Колкото до албума на Guns - ами, започва да ме кефи все повече и повече.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

phyton 21.11.2008 14:14:28 отговори + 0 0
Албума е много добър. Като ще включваме и Металица по темата - в пъти по-добър от всичко, което са правили от 90та насам.

Респект за Аксел, доста умело е смесил стиловете. Ако не беше той, групата нямаше никога да надскочи годините на глем рока и смешници като Motley Cue, Poison и тн. и тн.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 21.11.2008 09:29:04 отговори + 0 0
Стига с тоя спор за Металика (и то под новина за Аксел). На Сейт ейнджърофилите : колко парчета от тоя боклук свириха в София и въобще на турнето??
0
Така че shut the fucking up!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 21.11.2008 09:09:07 отговори + 0 0
Не ви разбирам! Плюете Металика и дори последния Слейър и какво ли още не, а се кефите на ТОВА!!! Сега разбирам колко добър вкус за нещата притежавам и съм много доволен. Без да съм фен или анти-фен на Гънс-албумът е ужасно ТЪП! Следващо надървяне на меломанско-метълски пишки: Очакваният кънтри албум на Себастиан Бах. Или се задава манолар преди това?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SLASH 21.11.2008 02:36:03 отговори + 0 0
Албумът е повече отколкото бих могъл да очаквам! Аксл е ВЕЛИК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дидо 21.11.2008 01:20:12 отговори + 0 0
Иии така темата беше Guns! ДА, дочакахме демокрацията, която би могло и да бъде наречена авторикрация...Албумът е "шестарка" и може би разбирам защо отне толкова много време да бъде до-доработен и до-дозаписан. Но факт, подобен друг албум няма!!!
А хейтърите - тяхното мнение го знем...suck it!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 20.11.2008 22:07:47 отговори + 0 0
....И щото по въпросите с Metallica ти Джеймс се водиш голЕмия разбирач, това не си го измислям Аз другарю - като фен на Metallica, ти си чел ревюта на St.Anger, дело на наши хора, дето разбират да кажем доста повече от мен... Та, можеш ли да се сетиш откъде съм го прочел това "И така - имало едно време една група на име Metallica, която се опита да обедини старата школа със съвременния саунд и така се роди една катастрофа - St. Anger.... "? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 20.11.2008 22:02:30 отговори + 0 0
Така ли Дядо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ДЖЕЙМС 20.11.2008 21:48:42 отговори + 0 0
И така - имало едно време една група на име Metallica, която се опита да обедини старата школа със съвременния саунд и така се роди една катастрофа - St. Anger....
Sladuk_Kelesh-никога,ама никога не си помисляй да пишеш такива глупости за St.Anger!Албумът си е страхотен,а ако не ти харесва не се прави на голЕм разбирач!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 20.11.2008 19:17:24 отговори + 0 0
Според мен албума е супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gvhbjnmkweq 20.11.2008 18:59:56 отговори + 0 0
никой не може да се сравнява с аксел по никакви критерии,абсолютен феномен във всяко едно отношение,правещ МУЗИКА,повтарвм МУЗИКА,каквато той иска,а не каквато някой квартален продуцент му диктува.Никога нищо няма да се доближи до величието му,въпреки силното желание на някои хора да насадят негативизъм срещу него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 20.11.2008 18:59:08 отговори + 0 0
Ще си дам зор да напиша нещо хубаво за този албум, ей така, просто за да внеса малко разнообразие след досегашните, а и най вероятно преди бъдещите негативни коментари. И така - имало едно време една група на име Metallica, която се опита да обедини старата школа със съвременния саунд и така се роди една катастрофа - St. Anger.... По мое скромно мнение ( толкова скромно, че бих го нарекъл "Единствено Мое" ), в случая с GUNS N' ROSES и "Chinese Democracy" май се е получило нещо такова - обединение на минало и настояще - и при това достатъчно сполучливо... Ушите ми успяха да доловят електронни добавки, умело съчетани с китари, барабани, вокали..... Е, няма ги магийте на бате Слаш, но все пак има сола и те въобще не са чак толкова лоши - допълват песните там където е необходимо, без да вредят на цялото... Според мен, това е един страхотен СЪВРЕМЕНЕН рок албум ( та дори и на някой да им звучи повече като поп албум, отколкото на рок - ама така си е и аз не виждам никъде рок в музиката на Лени Краваря, ама....). Та така.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 20.11.2008 15:47:28 отговори + 0 0
Ха, още едни, дето са се кръстили на някоя велика група! При това дословно. Кво, кво - имало оригинален член ли? И колко? Аааа един. Ми да си кръсти групата на неговото си име тогава.
Групата за това е група - защото е сбор индивидуалности, всяка едно от които е важна за цялото. СИнаме е солов изпълнител.
ХОРА, ТОВА НЕ СА GUNS N'ROSES! Това е един жалък аксл...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Аксела 20.11.2008 15:15:45 отговори + 0 0
Пичове, изхарчих 13 милиона за да направя тая тава хубава, така че вземете тази рок инжекция от мен, и ме чакайте скоро в София, да ви сритам задниците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2008 11:56:45 отговори + 0 0
струва си чакането, не е лош, но парите не. незнам колко е вярно това с 13 мил. но можеше да направи с тях много по добро нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 20.11.2008 11:46:57 отговори + 0 0
Докато го издаде Китай не само стана демокрация, ами е с далеч по-либерален режим от fuckin` usa. Loose from your illusions, Axl! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Octavarium 20.11.2008 11:18:20 отговори + 0 0
Слушам го... не е лошо албумчето, е не е и като старите Гънс, но при всички е така вече . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".