Слушайте онлайн целия нов албум на Marilyn Manson

24 май 2009, 11:36 ч. 107 / 2 3
пред./следв.
Дойде ред и на възможността целият нов албум на Marilyn Manson "The High End of Low" да може да бъде слушан онлайн. За целта посетете MySpace-страницата на шок-рок звездата и преценете сами дали ще се съгласите или не с нашето ревю на излизащата официално на 26 май творба.

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bobby 24.05.2009 14:51:56 отговори + 0 0
Само тази Arma-goddamn-motherfucking-geddon ми хареса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 24.05.2009 12:38:07 отговори + 0 0
Съгласен съм с вашето ревю.Уникално тъп,скучен и заспал албум.Нищо общо с предишните агресивни,психопатски и изродски песни на Менсън.С тази музика,която прави сега едва ли щеше да е такова име.То и предният албум беше зле,ама тук направо удари дъното.А едно време като чуех,за нов албум на Менсън и нямах търпение да излезе и да си го взема било на пиратска касетка от метъл шоповете или на оригинална такава.Сега се чудя дали да не го трия тва дето го издаде,само да ми заема място ха харда няма смисъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 24.05.2009 12:33:14 отговори + 0 0
Ревюто по-истинно от тва не може да бъде... а се говореше за нов Антихрист-Суперстар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".