VENOM анонсират нов барабанист

24 май 2009, 11:40 ч. 230 / 9 4
пред./следв.
След напускането на барабаниста Antony "Antton" Lant през април тази година и след дълги прослушвания, британските легенди VENOM са избрали свой нов ударник. Това е Dante, с когото групата вече репетира и в следващите седмици ще започне записи на демо материал за предстоящ нов албум. Вече бившият барабанист на групата, който е и брат на лидера Cronos, има намерение да се съсредоточи върху собствения си проект DEF-CON-ONE.

още за:

VenomDante


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wolf 24.05.2009 23:21:11 отговори + 0 0
Те който и да "анонсират" е ясно, че повече читав албум няма да направят(и че няма нужда да го правят, защото хората ще си слушат първите им работи без да ги е*е за новите им тъпни). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CONAN 24.05.2009 16:24:17 отговори + 0 0
Ха,в про рок пише-Венъм анонсираха нов вокалист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CONAN 24.05.2009 16:21:08 отговори + 0 0
Хайде поканете Венъм вече че не издържам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 24.05.2009 15:03:18 отговори + 0 0
да се върне Барбарик Абадон и Мантас това ми се иска на мене! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".