Слушайте още един сингъл на VULTURE INDUSTRIES - "This Hell Is Mine"

11 май 2023, 15:10 ч. 271 / 13 0
пред./следв.

   Авангардната норвежка метъл група VULTURE INDUSTRIES ще издаде новия си студиен албум "Ghosts from the Past" на 16 юни чрез "Dark Essence"/"RedEye". Творбата ще е първа за бандата от 2017 г. насам, когато излезе дискът "Stranger Times".

   По-долу може да чуете новия сингъл "This Hell Is Mine", като във видеото е показано създаването на обложката на албума. Художничката Kim Diaz Holm рисува ръчно цялата картина по идея на музикантите. Траклистът на "Ghosts from the Past" е както следва:

01. New Lords Of Light
02. Saturn Devouring His Young
03. This Hell Is Mine
04. Deeper
05. Right Here In The Dark
06. Not By Blood But By Words
07. Tyrants Weep Alone

 

vulture industries

още за:

Vulture Industries


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".