Слушайте заглавната песен от новия албум на Jerry Cantrell "Brighten"

10 сеп 2021, 09:08 ч. 466 / 6 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, китаристът/вокалист на ALICE IN CHAINS Jerry Cantrell ще издаде нов самостоятелен албум, първи от 2002 г. насам, на 29 октомври.

   Творбата ще носи името "Brighten" и е продуцирана от самия Cantrell и Tyler Bates, саунд-инженер е Paul Fig. По-рано музикантът пусна онлайн видеото "Atone". Сега, чред плейъра по-долу, може да чуете и заглавната песен:

 

 

още за:

Jerry Cantrell


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bowie му майката 11.09.2021 11:07:52 отговори + 0 0
Излезлите досега парчета от новия албум ми харесват. Очаквам го с интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 11.09.2021 00:17:43 отговори + 0 0
Е, малко ми е скучна. Харесвам Джери и творчеството му с Чейнс, все пак той е главният виновник групата да звучи така, както звучи, но соловите му неща... не са моята бира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".