"СМЕ" обявиха съпорта на ROXETTE в София

28 апр 2011, 10:38 ч. 480 / 11 7
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Остава един месец до едно от най-дългоочакваните събития тази година – концертът на ROXETTE на 29 май, стадион "Георги Аспарухов".

   Турнето на емблематичното шведско дуо, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на земното кълбо, преминава изключително успешно, като повече от половината концерти навсякъде по света са напълно разпродадени. В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка. Те ще пристигнат в столицата ни след концертите си в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ. След концерта в северната ни съседка, следва основната част от турнето им в Европа.

    Междувременно хитовете от новия албум на невероятните ROXETTE превземат музикалните класации. Песента "She's Got Nothing On (but the Radio)" достигна номер 9 в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията включва стоте най-слушани поп парчета в света, които се обявяват всяка седмица.

    Интересът към концерта на ROXETTE в София е огромен. Ограничено количество билети, на цени от 80 и 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .

    Младата певица Нора, ще е щастливият музикант, който ще се появи преди ROXETTE да се качат на сцената на стадион "Георги Аспарухов".Тя ще се представи заедно с групата си, която се състои от трима изключителни музиканти: китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани. Нора спечели второто място в "Music Idol 2" и успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо. След предаването Нора стана артист на "Вирджиния Рекърдс". През лятото на 2008 г. тя получава предложение от Графа да запише дуетна песен с него. Двамата представят "Именно ти" на фестивала "Бургас и морето 2008", където печелят трето място. Песента е една от най-ротираните в българския ефир. Нора е не само изключителен артист на сцената, тя е и талантлив автор на музика и текстове. Неин е текстът за песента (и съавтор на музиката), с която участва на Евровизия 2009 – "It’s Not Right", първият й самостоятелен сингъл. Нора бе отличена със статуетка за дебют на наградите на БГ радио за 2009-та година за песента и видеото към "It’s Not right" и се превърна в един от големите победители на вечерта.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гергана 30.04.2011 10:01:14 отговори + 0 0
Няма значение кой ще ги подгрява..Аз ще си треперя от чакане, само дето този път има една подробност...ТОВА Е ЛюБИМАТА МИ ГРУПА, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 29.04.2011 19:07:48 отговори + 0 0
До 11.09.34- заглавието на песента е,,If you close my eyes forever,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 28.04.2011 22:41:19 отговори + 0 0
или Primitive Angel Gospoden Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oxo 28.04.2011 14:32:24 отговори + 0 0
Най-подходящият съпорт за Роксет са Anal Dissected Angel! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2011 11:28:23 отговори + 0 0
Нора - по-добрият Тома! Евала! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.04.2011 11:09:34 отговори + 0 0
Мацката има уникален глас. В Мюзик айдъл направи супер изпълнение на Close Your Eyes на Ози и Лита Форд. Дано не я залее много бг простотията на стадиона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2011 10:40:38 отговори + 0 0
Ф-Ю-СИ-КЕЙ УАЙ-ОУ-Ю, сме(х)! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".