Снимките за продължението на "This Is Spinal Tap" започват през февруари

28 ное 2023, 10:49 ч. 464 / 33 1
пред./следв.

   Анонсираното преди година продължение на култовия пародиен рок "документален" филм "This Is Spinal Tap", което ще отбележи 40-годишнината от появата на оригиналната лента, започва да се снима през февруари 2024-а.

   Както ви съобщихме, отново режисьор е Rob Reiner, а оригиналните сценаристи и изпълнители на главните роли Christopher Guest, Michael McKean и Harry Shearer ще се завърнат като Nigel Tufnel, David St Hubbins и Derek Smalls.

   Първоначално обявената дата за премиера на продължението 18 март 2024 г. вече няма как да бъде спазена. Вече не е сигурно дали изобщо новият филм ще излезе догидина. Бюджетът е 2,25 млн. долара, продуцирането ще бъде независимо от компания, собственост на гореизброените.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 28.11.2023 19:01:26 отговори + 0 0
Най-големите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".