ХИПОДИЛ са отказали покана на президента Георги Първанов да свирят на събитие

28 ное 2023, 08:17 ч. 1314 / 17 8
пред./следв.

   Остават броени дни до големия концерт на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, Милена и Кольо Гилъна, който ще се състои на 2 декември в зала "Арена София" (поръчай билет онлайн).

   На шоуто ХИПОДИЛ ще се съберат за пръв път от години със създателя си Петър Тодоров и Лъчезар Маринов. По този повод двамата, плюс фронтмена Светльо Витков, дадоха над едночасово интервю на колегите от OFFNews.bg. Разговорът им с главния редактор на медията Владимир Йончев е записан и на видео, което може да гледате по-долу.

   От него може да разберете много интересни неща за историята на групата. Сред тях са фактът, че Светльо не е оригиналният вокалист на бандата, че Министерство на културата е забранило албума "Надървени въглища", а Прокуратурата е разследвала групата за разпространение на порнография, както и още много други забавни истории. След появата на хита "Скакауец" президентът Георги Първанов е поканил ХИПОДИЛ да свирят на събитие, но му е било отказано. Първоначално ХИПОДИЛ са били група на СМГ (Софийската математическа гимназия) и през състава им са минали петима доктори на науката и преподаватали във висши учебни заведения. Всичко това и още много ще разберете от "неразказаната история" на ХИПОДИЛ:

 

светльо витков, хиподил


Източник: OFFNews.bg



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пичо 29.11.2023 21:40:01 отговори + 4 7
Много дрън дрън за една долнопробна скинхед наци банда. Бегайте бе.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.11.2023 17:50:13 отговори + 10 2
Евала за докторите на науките и за това, че са отказали на Първанов, но интересно какво казват в интервютата по повод на това, че в момента вокалът им е действащ политик, прибрал една доста добра сумичка от данъкоплатците... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 29.11.2023 11:58:21 отговори + 4 0
Освен бивш президент Първанов е и сериозен учен историк с важни изследвания върху Бай Сандьо и дядо Благойски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.11.2023 11:48:51 отговори + 7 2
В зависимост от контекста е прието всички живи бивши президенти да се наричат "президента еди кой си" от уважение към институцията.
Макар че настоящият тотално срива всякакво уважение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

profesor 29.11.2023 10:25:59 отговори + 1 5
Георги Първанов не е президент, а бивш президент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeRock.bg 29.11.2023 10:56:37 + 3 0
НЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Robo 28.11.2023 18:35:03 отговори + 6 4
То да откажеш на БГ политик, особено на тоя, дето убиваше защитени видове, е въпрос на минимално самоуважение, а не повод за хвалба колко си еджи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 28.11.2023 09:08:08 отговори + 19 13
Да вземат да запишат песента Каун. Тогава Резидентът Радев ще ги покани и на него ще откажат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".