Ясно е името на новия албум на EDGUY

8 май 2011, 12:55 ч. 249 / 7 1
пред./следв.
   Както ви съобщихме преди един месец, германската метъл шайка EDGUY започна записи по новия си албум. Негово име вече е известно - "Age of the Joker". Очаква се албумът да е готов през август тази година, а малко след това групата тръгва на турне в негова подкрепа. Сред обявените до момента дати не присъства такава за България.

EDGUY в Каварна, юли 2009 г.

още за:

Edguy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Elderane 9.05.2011 10:52:25 отговори + 0 0
Добра новина. Edguy са любима група. Остава само да добавят дата и за България и ще е супер. Не са за изпускане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".