SODOM обявиха новия си барабанист

19 яну 2020, 19:44 ч. 1518 / 7 9
пред./следв.

   Германските траш метъл ветерани SODOM обявиха присъединяването на Toni Merkel към състава на групата. Той ще замести напусналия по-рано този месец барабанист Stefan "Husky" Huskens.

   Останалите музиканти коментират, че за младия Merkel това е сбъдната мечна. Досегашната му кариера включва няколко немски и една руска ъндърграунд банди.

   След този месец Tom Angelripper остава единственият член на SODOM от предпоследния период на групата, както и, разбира се, единственият оригинален музикант във формацията.

 

още за:

SodomToni Merkel


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 20.01.2020 19:55:01 отговори + 4 0
Много важен факт е, че в момента освен Том, в групата е и китариста Frank Blackfire, който свири в двата най емблематични и популярни албума на групата - 'Agent Orange' и "Persecution Mania". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Двама души 21.01.2020 08:44:10 + 2 0
Какви ги говориш? Нали Содом не е група. Том е Содом и Содом е Том. Нямат никакво значение другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕдинЧовеЧеЦ 19.01.2020 23:11:40 отговори + 4 8
еее... От какъв зор се намесват Мака и Бернеман... Последно, каква е новината??? Че Sodom имат нов барабанист или хронология на периодите... Моля ви се, дайте по-сериозно... Неделя е, утре ще се става рано... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.01.2020 23:31:23 + 11 8
Не знаехме, че новините са "или или" и трябва да са твърдо фиксирани само за едно нещо. Вече ще знаем!

Можем ли следващия път да се допитаме до Вас как да си пишем новините? Какъв хонорар искате за отговорен редактор?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕдинЧовеЧеЦ 19.01.2020 21:06:48 отговори + 6 9
24/7!
И като е неделя, какво... Не може да формулира 3 изречения ли? Много ни вълнува, коя е предпоследната формация и защо точно предпоследната... И ако ще говорим за предпоследна, тя е с мистър "Тупа-лупа", тази с Томи е последната.
За протокола, не пия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.01.2020 21:15:28 + 12 14
За човечец, който не пие, доста зле се справяте
Не можете да улучите бутона "Отговори" и да прочетете, че сме написали "предпоследния период", а не "предпоследната формация". Това са различни неща.
Предпоследният период е този с Мака и Бернеман. След смяната на първите двама периодът свършва. Започва нов и новият барабанист е част от новия период.

Разбираме, че това са твърде сложни съждения за човечец, който не пие, в неделя вечер, но може утре на трезво и светло да се опита да ги проумее
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Двама души 19.01.2020 23:06:58 + 7 4
Вярно казва Единия. Той не пие. Защото е опасно да се смесват дрога и алкохол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕдинЧовеЧеЦ 19.01.2020 20:46:17 отговори + 8 11
Последното изречение в новината е... Спрете бирите в работно време бре... "Предпоследния, оригиналния..." Тom си е Sodom, какви формации, к'ви пет лева... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Двама души 19.01.2020 20:55:32 + 9 8
Какво работно време в осем часа в неделя бе. И Дейв е Мегадет, ама Мегадет е формация. Май ти си прекалил с бирите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".