SODOM са започнали работа по следващия си студиен албум

9 ное 2022, 07:54 ч. 515 / 5 1
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Metalheads Forever" фронтменът и лидер на SODOM Tom Angelripper споделя, че групата е започнала композирането и предпродукцията на материала за следващия си дългосвирещ албум.

   Творбата не се очаква да се появи преди 2024 г., като вече е избран продуцентът, с който ще работи бандата. Това е Harris Johns, с когото SODOM са записали някои от класическите си албуми като "Persecution Mania" (1987) и "Agent Orange" (1989).

   Последното издание на траш метъл ветераните е юбилейния сборен албум за 40-годишнината на групата "40 Years at War - The Greatest Hell of Sodom". Той включва песни от цялата дискография на германците, презаписани от настоящия им състав.

   SODOM гостуваха в София през септември за концерт-римейк на легендарното им шоу в столицата от 1991 г.

 

sodom

още за:

SodomTom Angelripper


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 10.11.2022 08:38:13 отговори + 2 0
Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".