"Sofia Blues Meeting 2" - снимки и комплименти!

17 ное 2010, 20:06 ч. 296 / 3 0
пред./следв.
Средата на ноември, вече сме свикнали да посрещаме залезите рано. Всички имаме нужда от безкомпромисно силни преживявания, за да разбием ритъма на дългите нощи. Средата на ноември, София тупти с блус пулс. Среща на няколко поколения поразяващо добри музиканти – "Sofia Blues Meeting 2" в "Sofia Live Club".

   5XL – откриха купона и автоматично добавиха точки в графата "нацинална гордост".

   THE SWING KINGS – изненадата на вечерта! Трима братя от Белгия, намиращи се около формалния край на тийнейджърската възраст. Вместо да късат нервите на родителите си с необясними пакости, Пол, Йохан и Андре смело влизат в бързата лента на земния си път и реализират своята най-голяма мечта - бенд за "traditional Chicago-blues". За кратко време се утвърждават като една от водещите блус-банди в Белгия.

   Guy Davis - искрен, добронамерен, харизматичен разказвач на блус истории. Първото му участие в България го срещна с много хора, с които сприятеляването беше неизбежно.

   Kelly Rucker – блус дивата заедно с Васко Кръпката и КРЪПКА БЛУС БЕНД се развихриха малко след полунощ, но чакането си струваше! Неповторимият й блуси тембър, преплетен с майсторската й хармоника и изключителен чар, направиха магия с присъстващите. Всичко беше блус и то без граници. Така в средата на ноември се насладихме на вълшебен джемсешън на вторто издание на "Sofia Blues Meeting"... Let The Blues Times Roll...

Текст: Венцислава Асенова
Снимки: "Onstage Media"

















Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".