Софийската филхармония ще е оркестърът, който ще свири със Sting в София

19 апр 2011, 11:11 ч. 325 / 8 5
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:
   Софийската филхармония ще е оркестърът, който ще свири със Sring в София!!!

   Младата американка Сара Хикс ще дирижира филхармонията ни!

   Вече е известен симфоничният оркестър, който ще има удоволствието да застане на една сцена със Стинг на стадион „Георги Аспарухов”, на 7 юни тази година. Това ще са изключителните професионалисти от Националния филхармоничен оркестър, които най-вероятно ще придружат звездата и по време на концерта му в Румъния.
   Софийската филхармония е най-големият и най-стар симфоничен оркестър у нас. През дългогодишната си творческа кариера, филхармонията работи с някои от най-изтъкнатите имена на световната класическа музикална сцена, а в състава й влизат едни от най-изявените български музиканти. Репертоарът й обхваща творби от цялата световна музикална история до най-съвременните произведения. Националният филхармоничен оркестър е високо ценен от гостуващите у нас по покана на София Мюзик Ентерпрайсис звезди на световната рок и поп сцена.
   На 7 юни, на стадион „Георги Аспарухов” пред Софийската филхармония ще застане младата американка Сара Хикс, която придружава Стинг на част от концертите от Symphonicity Tour 2011. Сара Хикс е от новото поколение млади диригенти, които развиват с лекота многообразието на музикалната си кариера, като смело отварят врати на новаторския творчески подход в класическата музика. Кариерата й я отвежда пред много престижни симфонични оркестри в САЩ, Европа и Азия, измежду които Националната филхармония /САЩ/, Чикагския симфоничен оркестър, Симфоничния оркестър на Сан Франциско, Филхармонията на Лос Анджелис, Детройтският симфоничен оркестър, Филхармонията на Кореа и много други.
   Билети за концерта на Стинг на 7 юни 2011г., който ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов”, все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.


Sarah Hicks


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bla bla 19.04.2011 19:38:02 отговори + 0 0
xaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blu blu 19.04.2011 13:19:51 отговори + 0 0
ти един такъв си вземи и цялата филхармония ще ти налети да ти свири на ушенце...че и запалка ще ти дадат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 19.04.2011 13:12:35 отговори + 0 0
има има имааа имааааааааа
460 лева ,зимам 7 още довечера.....
https://shop.ticketpro.bg/bg/Event/Detail/588/sting-symphonicity-tour-2011
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 19.04.2011 13:08:53 отговори + 0 0
надявам се да са останали от най-скъпите билети да си зема 5-6 ,е така от уважение ,иначе сам сметам да съм ....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 11:47:27 отговори + 0 0
ще е яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".