SOILWORK влизат в студио през тази седмица

22 авг 2012, 09:00 ч. 264 / 4 3
пред./следв.
SOILWORK ще влязат в студио утре, 23 август, за да започнат записи за новия си албум, наследник на "The Panic Broadcast" от 2010-а. Заглавието на предстоящата творба ще бъде "The Living Infinite", продуцент е Jens Bogren (OPETH, AMON AMARTH, BLOODBATH). Дискът ще бъде първи с дългогодишния тур-китарист на бандата David Andersson (NIGHT FLIGHT ORCHESTRA) вече като титуляр на този пост.
Soilwork

още за:

Soilwork


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.08.2012 17:24:18 отговори + 0 0
Страхотна банда! Вокалите на Бьорн са страхотни, но наистина се иска много студийна работа, за да излязат правилно. Пичът дава много от себе си в студиото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.08.2012 17:10:38 отговори + 0 0
Да на живо чистите му вокали са фалшиви като на Burton Cell.. но иначе последния им албум беше голям скок за мен, дано с този задържат нивото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Podlecii 22.08.2012 09:53:27 отговори + 0 0
Машини! За съжаление вокалите на живо куцат, иначе щяха да са много по-популярни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".