SOLARIS ще представят новия си албум на 15 ноември в София

13 ное 2007, 10:49 ч. 451 / 2 9
пред./следв.
На 15 ноември в зала "Цар Борис ІІІ" на едноименното читалище (бивше кино "Роял") в София група SOLARIS ще представи новия си албум "Желая". Липсва информация за начален час, цена на входа и дали дискът ще се продава на място.

още за:

Solaris


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kosmalak 14.11.2007 12:34:08 отговори + 0 0
Не съм близък на групата. Не познавам никой от тях и нямам идея що за хора са. Просто един познат ми показа диска и бях впечтлен от дизайна. Клипът също ми се стори много добре направен. Не желая да коментирам музиката, защото, както казах, там всеки трябва да реши сам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 14.11.2007 12:04:40 отговори + 0 0
Започвам да си мисля, че "Mephistofel" и "kosmalak" или са членове на Соларис или са близки до тях, а не са просто фенове. Не знам просто кой е решил да влага пари в техни продукти, защото музикалните качества на парчетата са основната причина една група да има фенове, някой да инвестира в нея,да бъде известна, концертите им да имат посещаемост и т.н. Това е група, която се мисли за уникална, а тук в България няма кой да ги оцени...Предвид музикалните "качества" (талант и професионализъм) и психологическата (клиничната) картина на някои членове на тази група, резултатът от усилията им ми изглежда съмнителен. Все пак не съм слушал още новото им творение...
Слушал съм само стари техни неща и мога да кажа категорично: Пичове от Соларис, ако искате да направите нещо повече, СПЕШНО сменете барабаниста!!! И му запишете час при психиатър! После ако иска, нека продължи да свири, но само в къщи, никой друг да не го чува...
Направете го поне заради добрия ви китарист ...
Помислете и за нов певец, защото тази фалцетна постановка на настоящия... поне на мен не ми допада.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mephistofel 13.11.2007 20:17:33 отговори + 1 0
kosmalak е абсолютно прав! Инфо мога да дам и аз - събитието е от 19:00ч,на място ще се продава албума на промоционална цена от 5 лв,цена за вход няма по простата причина,че мероприятието е само с покани.

Иначе,абстрахирайки се от мнението на някои хорта,които очевидно говорят наизуст,мога да ви кажа,че по реализацията на албума и клипа пари не са щадени и резултата е налице.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

открил 12.09.2016 01:42:59 + 0 0
нещо ново около вас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kosmalak 13.11.2007 17:50:05 отговори + 0 0
Всъщност дискът е направен много добре. Говоря за оформлението и дизайна. Не съм виждал много СиДи-та на български групи, които да са толкова изпипани. Клипът, който е включен вътре също е направен повече от добре. Образец за качество. Доколкото разбрах, май е сниман на кинолента. Не говоря за сюжет и игра, а за това, че оставя приятното впечатление, че е правен от професионалисти, при това със съвсем, съвсем приличен бюджет. Музикалните качества на парчетата са друг въпрос. Там всеки трябва да прецени според собствения си вкус, но ми се струва,че при пълната липса на качествен хеви метъл в България, този албум все пак прави някакво впечатление.В най-лошия случай, това е някакъв опит да мръднем крачка напред в един стил, в който добрите БГ неща се броят на пръстите на едната ми ръка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кога ще се научим?! 13.11.2007 14:53:42 отговори + 0 0
Публично обявена репетиция в читалище? Оригинално! А обложката за самоделка-едночасовка бива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cyxapka 13.11.2007 14:49:19 отговори + 0 0
нищо им няма да са живи и здрави ) албумът е много добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 13.11.2007 12:23:53 отговори + 0 0
Аз искам да попитам кога ще си намерят нов барабанист и ще разкарат тоя психар, който вече е заприличал на вещица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Genovef 13.11.2007 12:09:33 отговори + 0 0
намериха ли си нов вокал или са още с оня, фалцетния? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".