SOLARIS с концерт в "Backstage" на 9 юни

5 юни 2009, 13:41 ч. 306 / 6 11
пред./следв.
SOLARIS ще изнесат специален концерт на 9 юни в клуб "Backstage", София, на който ще представят материал и от трите си досегашни албуми. Групата ще се представи с двама китаристи, както и на последните си изяви на "Lovech Party Fest". Началният част на събитието е 21:30, входът ще струва 10 лв.

още за:

Solaris


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MORTY 6.06.2009 18:56:41 отговори + 0 0
Добре,великолепни казваш,с кое?
С концепция?
С майсторско изпълнение?
С някаква по-специална идея като прог банда?
И не приличам на Мис България,говоря открито и обективно,поне според самия мен,но лошото е че в България никой не приема критиката,та дори и да е обидна,за което съжелявам.Не мисля да влизам с теб в някаква полемика и да спорим за нещо,което вероятно не ти е силната страна,за това приятелю,радвай се на музиката,поддържай си тезите и най-вече живей щастливо.Това от мен,повече няма за какво да ти пиша,все пак това не е форум.
Извинения на екипа на сайта,че обърнахме една новина малко като на тъп-форум спор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 6.06.2009 15:24:27 отговори + 0 0
MORTY не заприличвай на мис България да се хвалиш с дипломите си и да ги опровергаваш с твърденията си. И аз не искам да споря ама давай по леко с обидите казваш бездарници на хора съчинили 2 великолепни албума, защото вокала им не е добър на живо???
WE ROCK!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 6.06.2009 10:43:34 отговори + 0 0
Cronos-Ти бе пич,някога гледал ли си ги на живо,имаш ли представа от музика,техника,грамотен ли си музикално?Поне аз се занимавам от 20 години със свирене,завършил съм музикално у-ще,но уви не можах да завърша консерватория,защото не живея в България.Пич с това си изкарвам хляба и то успешно вече повече от 10 години.Явно си приятел на групата и е нормално да си на тяхна страна,но въпроса е че тези хора просто не могат кой знае колко,а като цяло негатива ми е насочен към онова вокалче,жалка картинка пич.В момента не се опитва да споря с теб,но понеже се интерусаваш дали имам разум,аз ти отговарям ДА имам и то повече от колкото предполагаш.Бъди здрав,това мога да ти пожелая.
WE ROCK!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добавящ коментар 5.06.2009 21:10:49 отговори + 0 0
Кажете НЕ на провинцията! Урбанизация до дупка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cribcaged 5.06.2009 15:47:05 отговори + 0 0
Хубава група, уви няма да се забия в това място повече. В сряда бях там...освен 10 лв вход и 3-те лв малките бири обстановката е отчайваща. Не може да имаш такива цени и да не даваш пукната пара за техника и каквото и да е било. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 5.06.2009 15:16:12 отговори + 0 0
MORTY ако мислиш Соларис за бездарници, май ти не си получил(а) дарът разум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 5.06.2009 14:51:26 отговори + 0 0
Да, разочарование, щото не върви да ги гледаш на площад/стадион докато подгряват някаква тотално различна група. Не, че съм им огромен фен, но тяхната музика е за по-интимна обстановка - клуб, малка зала. И най-важното, да не подгряват нещо по-различно от прогресив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 5.06.2009 14:19:40 отговори + 0 0
Какви 10 лв. бе хораааааааааааааааааааа,вие нормални ли сте??????????Ако такива групи свирят в този клуб,значи ще фалира,а и се чудя как тези бездарници имат три албума.............?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

покрусен 5.06.2009 14:14:55 отговори + 0 0
пожелавам им публика...изпълненията им в ловеч и каварна още пазят силен спомен на разочарование и досада у мен...може да преговарят с Краси Аврамов да участва в новите им проекти...поне ше вкара малко живец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.06.2009 13:53:33 отговори + 0 0
От групата пишат следното:
"Seta e s parcheta i ot TRITE albuma"
Дали единият е нов, не става ясно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 5.06.2009 13:48:49 отговори + 0 0
"и от трите си досегашни албуми." че те имат 2? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".