SOULFLY гостуват отново в София на 6 юли

23 май 2018, 08:45 ч. 4644 / 7 56
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

M.E. Music има удоволствието да ви покани на едно много ударно музикално събитие

големият Макс Кавалера отново идва в София
със своята титанична банда [SOULFLY] и нов албум

Концертът ще се състои на
6 юли (петък), зала Универсиада, 20:00 ч.

Продажбата на билети стартира в 10:00 ч на 24 май 2018 (четвъртък) в цялата мрежа на Тикетпро в страната, бензиностанции OMV, търговските обекти на Office 1 Superstore, Ориндж център, Usit Colours и др., както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 35 лв., а след тяхното изчерпване, редовната цена на билетите ще бъде 45 лв.

Макс Кавалера и неговата банда Soulfly са едни от любимите музикални гости на българската публика. Всеки техен концерт у нас се превръща в енергийна бомба, заредена с мощен звук, адреналин и нестихващо желание да ги слушаш още и още.
В разгара на лятото ни очаква поредната среща с легендарния бразилец и неговите музиканти, на която българските фенове ще чуят на живо знаменитите “Back to the Primitive”, „Inner Spirit“, „Eye for an Eye“, „Prophecy“, “Kingdom”, “Tribe” и много други убийствени хитове.

Съвсем скоро се очаква да излезе и най-новият студиен албум на Soulfly, който ще отбележи 20-та годишнина от издаването на дебюта на бандата – едноименния “Soulfy” (1998).
Името на новия албум все още не е обявено официално, но едно е сигурно - той категорично ще бъде нещо много силно! Както самият Макс споделя, стилът на албума ще бъде „трайбъл траш“ - своеобразна комбинация от трайбъл и груув парчета с перкусии, характерни за ранния Soulfly и бързи дет и траш метъл елементи, които чухме в последния албум на Cavalera Conspiracy 'Psychosis' (2017).

„Опитах да „сглобя“ тези два албума и се получи страхотно! Новият Soulfly е наистина много вълнуващ и мисля, че уцелихме правилната посока. Марк Ризо направи супер откачени сола и по време на записите на целия албум издаваше странни звуци, които запазихме. Изключително съм доволен и от сина ми Зайън, който записа барабаните. Стилът му на свирене ми напомня ранния Дейв Ломбардо, комбиниран с Bad Brains – супер енергични и леко хаотични барабани, които звучат невероятно добре. Мога да кажа, че свършихме чудесна работа!“ - споделя Макс.

Албумът е продуциран от небезизвестния Джош Уилбър, познат от работата си с големи имена като Lamb Of God, Gojira, Hatebreed и Trivium.

В подкрепа на новия албум Soulfly тръгват на голямо турне, част от което ще бъде и шоуто им на 6 юли в София. Гастролът ще премине през почти цяла Европа, като очакваме сериозен поток на фенове от съседни държави за концерта у нас, тъй като само България и Сърбия са балканските страни, включени в графика на турнето.

Ще видим Soulfly на 6 юли в състав: Макс Кавалера, Зайън Кавалера (барабани), Марк Ризо (китара) и Майк Леон (бас).

 

още за:

SoulflyM.e. Music


Коментари   (56)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Осама 4.06.2018 22:12:11 отговори + 0 0
Дайте трак лист ако има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

балканец 28.05.2018 16:22:21 отговори + 9 10
Абе говорим, да, ама някои хора не ги бива да си признават грешките, даже и да са очевадни! Не му се връзвай на "географа" - ще обърне целия Гугъл да ни затрупа със забавни факти, само и само да не даде заден ход. Като го слушаш, разсъжденията му са на извънземен робот, дошъл да класифицира и картографира планетата, без и хабер да си има, например, от геополитически фактори и прочие условности, неособено добре пасващи на стриктната му, подредена и удобна (за него си) класификация. Вместо да вземе да разпусне на някоя бира... Ама всеки с дертовете си, c'est la vie Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 28.05.2018 15:38:33 отговори + 10 8
Що си мислех, че не говорим за Балканите, а за балканските страни... И четвърти път да го напишеш, това няма да направи Румъния нещо различно от северната ни балканска съседка. Защото тук не сме се събрали географи, а фенове, които много добре знаят откъде минават балканските турнета на любимите им групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 28.05.2018 18:40:08 + 7 10
Браво. 5 дни след като никой друг вече не коментира в тази статия, ти висиш и отговаряш след един час.
Юнак!
Толкова ли те е жегнал някой, който не знае нещо, че дебнеш нонстоп дали няма да напише нещо?
Че и помощ от приятел ползваш.

Не сме били говорили за география, а за турнетата на любимите ни групи. Балкани е географско понятие преди всичко. Балканите имат горна /северна/ граница река Дунав.
Факт.
Букурещ е на север от Дунав и не е на Балканския полуостров.

Румъния е Балканска държава доколкото има Северна Добружда, което са 9% от територията й. По този показател тя се нарежда сред държавите, които имат малка част от територията си на Балканите. Такава е и Италия. Съответно не Букурещ, а Рим е най-населения град на Балканите. По твоята "фенска" логика.

А това че групи и др. включват Румъния в нещо, наречено Балканско не променя географията.
И Израел ги включват в много европейски неща. Ама Израел в Европа ли е?

До 8 часа ще си ми отговорил с поредната си глупост. А до половин час след това и приятелчетото ти. Ако изобщо ти е приятелче, а не си ти с друг ник
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 28.05.2018 19:40:33 + 9 7
Ами ползвай и ти помощ от приятел, какво ти пречи? Някой от кръжока по география, който да е съгласен с новата ти геополитическа карта на Балканите, която изключва Румъния, но включва Сърбия? Няма ли някой да ти удари едно рамо? Горкичкият... А на концерти в Румъния ходя не само аз, колкото и да не им харесва на такива пишман организатори като МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, които дори не я споменават в промо материалите си. Ама който сам си го направи, никой друг не може! По-добре повече пари на читав организатор в съседна балканска страна, отколкото на жалко подобие на промоутър, крадящ от феновете с провалените си концерти. NEVER AGAIN! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

балканец 29.05.2018 10:05:58 + 8 5
Добро утро на всички!
Извинявам се, че пропуснах отредения ми за отговор срок, но снощи едни бири имаха повече нужда от моята компания...
Лекторе, дай да се придържаме към темата! Освен, разбира се, ако тази твоя страстна любов към географията не е породена от точно обратната идея - да заметем неудобните въпроси.
Няма да перифразирам колегата, но проблемът е в случайното или преднамерено изпускане на Румъния от "балканското" турне, а не във финансирането на експедиция по определянето на географските граници на балканите.
A ти сам си си казал нещата:
1."Румъния е Балканска държава доколкото има Северна Добруджа"
2."...групи и др. включват Румъния в нещо, наречено Балканско..." и "И Израел ги включват в много европейски неща."
Е, "балканското" турне е такова нещо - геополитика и "други" неща. Румъния е избрала, доброволно или не, да бъде асоциирана с Балканите. Изборът на Израел е да бъде асоцииран с Европа и западната цивилизация. Италия може и да има формален повод да се пише и тя балканска държава, но очевидно няма желанието.
Затова смятам, че опитите ти за изместване на темата от организационните въпроси на турнето към географски спор е или заяждане, или опит за отвличане на вниманието от неудобните въпроси. Но каквото и да е, очевидно тук в музикалния форум не е мястото за географски дискусии.
Поздрави и лек ден!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 29.05.2018 22:41:02 + 4 0
Проба. Проба. Проба. 1, 2, 3. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

балканец 28.05.2018 11:31:10 отговори + 10 10
Аве Lector-че, от десет кладенеца вода докара, бръщолевиш глупости и се заяждаш, само и само да не признаеш "грешката" в анонса. "Грешка" е в кавички, защото излиза ,че може и да не е съвсем грешка. Правя си труда да уточнявам, защото забелязвам, че от сарказъм не разбираш много-много, да не ме пратиш и мен като представител на град на бАЛКАНСКАТА среща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 26.05.2018 15:16:11 отговори + 7 13
Букурещ (Bucure?ti) e столицата на Румъния и най-големият град в страната, а по брой на населението е най-голям и на Балканския полуостров. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lector 26.05.2018 20:14:57 + 12 12
Както вече установихме и Италия е Балканска страна. Значи градът с най-голямо население на Балканите не е Букурещ, а е Рим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 27.05.2018 03:21:19 + 10 12
Може да си мислиш, че си открил топлата вода, но ще те разочаровам. Поне се научи, че балканска страна се пише с малко б и после продължи да ръсиш акъл. Мога да приема, че Румъния не е съвсем такава едва когато на срещата на балканските лидери отиде представител на Южна Добруджа, а не на столицата Букурещ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 27.05.2018 12:18:59 + 9 11
Толкова глупости си събрал в няколко изречения, че се чудя откъде да започна.
На международните срещи ходели представители на КАКВО??? На градове и области?
На срещите са представители на правителствата, "умнико". И като правителството е в столицата това не прави тези представители такива на съответния град

А по твоята "лотика" сигурно Израел е в Европа, защото участва в Евровизия и играе на Европейски първенства.

И я кажи нещо за Италия щото нали и тя има малко територия на Балканите.

И като нямаш с какво друго - за някаква главна буква се хвана
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 27.05.2018 16:34:57 + 9 9
И защо срещата на балканските лидери е в Букурещ? Сигурно защото не е на Балканския полуостров и няма нищо общо с него? Дори не се усещаш какви глупости се опитваш да втълпиш, само и само да оправдаеш пропуска на този, който е изпуснал Румъния в списъка с балканските страни от турнето, защото има българи, които ще отидат там. И за да си придаде важност на концерта, който дори няма да напълни залата с чужденци. А ако случайно пропадне, доста хора няма да си вземат парите. Плащат ли ти за това или просто се правиш на много умен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 27.05.2018 21:20:03 + 9 8
Ти ли се заяждаше за една главна буква? Кое било в Букурещ? СрещаТА? Имало значи една единствена среща за Балканите и тя била в Букурещ.

Ама това не е било среща на балканските лидери бе. Било е среща на представители на София, Белград, Скопие и т.н.
Нали ти твърдеше, че на тези срещи ходели представители на градове.

И пак за Италия нищо не казваш.
Еми не ти отърва какво да се прави.

А защо при квалификации за Европейско първенство има мачове в Тел Авив? Защото според теб Израел е Европейска държава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 27.05.2018 23:20:42 + 8 9
Каква Италия те гони - става дума за текста, който са изпратили организаторите - там няма Италия, а Сърбия, която също не е изцяло на Балканския полуостров, но присъства като балканска страна от турнето. Мислех, че тук си говорим за музика и турнета, а не за география? Колко групи смятат, че Румъния е част от балканското им турне, а организаторите го премълчават? Само злополучните МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 28.05.2018 14:30:06 + 7 7
Ясен си вече, че отговаряш само на каквото ти изнася и бързо "забравяш" казани малко преди това неща.

За другите "умници" потретвам:

Северната граница на Балканския полуостров е Дунава. Букурещ е на север от Дунава и не е на Балканите.

На Балканите са само 9% от територията на Румъния - Северна Добружда.
И Италия има 0.2% територия на Балканите - трябва да я броим и нея. Рим има повече население от Букурещ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 26.05.2018 14:08:06 отговори + 11 12
Хайде да видим как умници в държавата, която е дала името на полуострова, не знаят елементарни неща за него.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Balkan_topo_en.jpg/800px-Balkan_topo_en.jpg

Северната граница на Балканския п-ов е р. Дунав. Румъния има само 9% територия на полуострова и това е Северна Добружда.

Къде е концертът на Соуфлай в Румъния? В Букурещ. Букурещ не е на Балканите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 26.05.2018 15:27:57 + 9 12
По тази логика и Сърбия географски не е изцяло на Балканския полуостров и не трябва да се споменава като балканска страна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lector 26.05.2018 20:13:03 + 11 8
Сърбия има 73% от територията си на Балканите.

А по твоята логика и Италия е Балканска страна щото има 0.2% от територията си на Балканите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-идиот 26.05.2018 13:10:25 отговори + 9 1
Датата за концерта в София присъства в официалния сайт и във фейсбук страницата на SOULFLY http://www.soulfly.com/Shows . https://www.facebook.com/SoulflyOfficial/app/123966167614127/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

какво?! 25.05.2018 20:21:22 отговори + 12 10
Значи Румъния не е балканска страна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 26.05.2018 11:55:14 + 9 9
Географски не е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николай 24.05.2018 11:27:28 отговори + 5 5
Всъщност, с датите може и да не точно така , в сайта наnuclearblast е дадено в София на 06.07. а в Букурещ на 07.08. ( в Румъния има фест два дена) http://www.nuclearblast.de/…/tourdates/3004901.soulfly.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 24.05.2018 11:33:51 + 8 4
Като свириха в Маймунарника нямаше нищо в техния сайт, пък дойдоха.Така че концерт ще има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 26.05.2018 12:02:07 + 5 1
Като свириха в Маймунарника, пуснаха някакво клипче на Макс пет часа преди концерта, в което каза концерт ще има. Мисля, че с това се изчери голяма част от рекламата на събитието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николай 24.05.2018 11:13:11 отговори + 4 9
То, хубаво, но на сайта на бандата е дадено че на тази дата ще свирят в Букурещ : http://www.soulfly.com/Shows Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


destroy_and_sick 24.05.2018 10:54:08 отговори + 8 8
Билет ще си взема в деня на концерта, от касата на залата.
А има ли шанс Макс да се появи пиян на сцената?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toqgata 23.05.2018 22:49:31 отговори + 6 8
нема да е зле да се разлепат малко плакати бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 24.05.2018 10:24:29 + 12 2
верно ве! как никой не се е сетИл!
само едно не знам ще ми кажеш ли? как произнасяш 'разлепат'? разлЕпат или разлепАт?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toqgata 30.05.2018 03:31:17 + 2 3
Че те разлЕпим и тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toqgata 23.05.2018 22:15:43 отговори + 6 5
Yessssssssss, ******* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смотльовци 23.05.2018 18:05:14 отговори + 11 10
Добре де....разбирам , че има ощетени и излъгани от предишни концерти и за това мрънкате ама не разбирам как така нито един от вас не си потърси правата по този въпрос , а само се оплаквате като наближи поредният концерт със слаба организация на въпросният "промоутър"? Ако просто искате да му подарите няколко хиляди лева-ок..ваша си работа ама не ме занимавайте с тия коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 23.05.2018 16:48:34 отговори + 7 12
Концерт ще има - споко, Ганчо няма да се изложи този път - не вярвам. Купувайте билети на воля -те не са толкова скъпи, че да не може да ги прежалиш. Поне с Макс става купона Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Николай 24.05.2018 11:14:18 + 1 4
В сайта на бандата е дадено че на тази дата ще свирят в Букурещ : http://www.soulfly.com/Shows Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 23.05.2018 15:14:49 отговори + 10 17
Голямо мрънкане за тия 20 лева от преди 15 години... Разбрахме, че не са ви ги върнали спокойно. И на мен не ми ги върнаха ама някак се съвзех след този тежък удар.
Иначе ще се повеселим за пореден път с Макс пък дано е в настроение. Току виж изкарат повечко песни от първия албум по повод юбилея.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 23.05.2018 13:20:16 отговори + 21 16
Бил съм и на седемте концерта на Макс в България (шест със Соулфлай и веднъж с брат му), естествено, ще бъда и на осмия. И за осми път ще си изкарам гот. А мрънкалата нека си мрънкат. Това им е работата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винету 23.05.2018 13:53:31 + 17 14
Разбира се, че ще ходиш. Нали благодарение на такива като теб Ганчо обявява концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 23.05.2018 14:51:25 + 16 12
Така като гледам, Ганчо не на мен, а на теб и на такива като теб, им е бръкнал нейде и то доста мощно Мен Гани, Фънки, Мънки и прочие не ме вълнуват. Други хора заслужават вниманието ми. В конкретния случай - Макс. В друг случай - друг. Отивам си на концерта и се сцепвам. Теб като те вълнува Гани - оправяй се с него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 23.05.2018 15:38:16 + 12 10
Ще си изкараш ако има концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 23.05.2018 15:57:22 + 14 7
Като няма - следващият път. Драматургия няма да правя. Макс е идвал, идва и тепърва ще идва още много пъти тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 25.05.2018 15:29:44 + 8 4
Чак пък да се "сцепвам" на концерт на Soulfly, айде малко... Ходил съм на 3 и не съм се "сцепил". Ей на цял съм, пък и това че Макс в повечето случаи е намръщен, не свири, прави се че свири и отбива номер - това всички го виждаме. Нека бъдем и малко обективни. Фен съм на Макс /затова съм ходил и три пъти/, но като не уважава публиката - си заслужава критиката. Все пак пари даваме за тия концерти, не сме на благотворителен концерт на Soufly. А пари в България не се изкарват толкова много и толкова лесно, че да ги подминеш и да си кажеш "Айде като не е свирил добре, следващия път ще свири, а аз пак ще отида...." Ми няма да отида. И това не е мрънкане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макс 23.05.2018 11:36:33 отговори + 23 6
Не, благодаря. Този път съм пас. Помня, помня... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До ГАНИ: 23.05.2018 09:51:25 отговори + 38 6
Върна ли парите за VADER и Gorgoroth?
Върна ли парите от "фестивала" с Kreator и Tarja?
Ще започне ли концерта на време или отново ще чакаме до 1 часа?
Ще пуснеш ли вентилацията или ще ни издушиш както на Megadeath?
Ще направиш ли добро озвучаване или пак ще слушаме само бучене?
Max отново ли ще е сърдит като последните 2 пъти?
Защо билетите са толкова скъпи, а в Маймунарника бяха по 25 лева?
Какъв е шанса този концерт да се случи???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Синан Сакич 23.05.2018 10:32:46 + 16 4
Отговорът на всички въпроси (без последният, може би) е НЕ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 23.05.2018 14:18:43 + 16 1
Да не забравяме, че Sodom не са стъпили повече у нас, след като Г. първо не върна парите на хората за Vader и Gorgoroth, а на другия ден прецака германците и не плати и на тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бири-Мири 23.05.2018 17:45:51 + 7 1
Да сещам се за SODOM ... бях на въпросния концерт.На мен парите от билета за феста с Kreator i Tarja ми ги върнаха.(след около 2 месеца и 15-тина пъти звънене на ticketpro) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 23.05.2018 09:50:08 отговори + 9 5
Само не знам точно как ще стане, като навсякъде пише това:
Soulfly
Jul 6th 2018 @ Metalhead Meeting
Bucharest, Romania
...заедно със Sonata Arctica и Children of Bodom
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


...... 23.05.2018 10:21:31 + 12 2
Румънският фестивал е 2 дни - 6 и 7 юли. Соулфлай сигурно са на 2-рия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Синан Сакич 23.05.2018 10:47:28 + 15 3
А Ганчо пише в съобщението, че концерти ще има само в Сърбия и България на Балканите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 23.05.2018 09:41:25 отговори + 18 5
Този път пропускам - крив, намусен и отбиващ номера Макс не ми се гледа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 23.05.2018 09:32:24 отговори + 11 11
На следващия ден са в Букурещ на открито, фестивала Metalhead meeting. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и кво от това? 23.05.2018 09:38:51 + 14 9
Ще ходя някъде на 300 км. вместо на 3 км.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 23.05.2018 12:55:12 + 11 3
Е има и Бодом там .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Patriк 23.05.2018 09:30:18 отговори + 17 7
ME никога повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 23.05.2018 09:09:18 отговори + 19 8
Ганчо малко се е надценил с Универсиада.....
Чини ми се, ще му се наложи да връща пари за билети
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 23.05.2018 13:26:22 + 16 2
Ама той (Ганчо) не ги връща (парите) по принцип, така че това не му е проблем.
Но като не ги връща, потърпвшите защо не го съдят? Или есеки си вика,че за 50 лева няма смисъл?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".