Trent Reznor настоява, че новото издание на NINE INCH NAILS е албум, а не EP

23 май 2018, 08:16 ч. 706 / 12 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, NINE INCH NAILS ще пуснат ново... издание със заглавие "Bad Witch" на 22 юни. То се състои от шест песни и е с времетраене малко над 30 минути. Първоначално дискът бе анонсиран като албум, но след това в редица новини бе определен като EP. Освен това, "Bad Witch" е трето издание след EP-тата "Not the Actual Events" (2016) и "Add Violence" (2017), които бе обявено, че ще са части от трилогоия.

   Въпреки тези обстоятелства лидерът на бандата Trent Reznor заявява, че "Bad Witch" е дългосвирещ албум и трябва да бъде разглеждан като такъв. Музикантът казва, че седем песни и 30 минути са достатъчни за това. Но всъщност траклистът на... изданието се състои от шест песни. 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тоягата 28.07.2018 22:44:13 отговори + 1 1
Когато Trent говори и боговете мълчат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Шиле 24.05.2018 20:09:30 отговори + 2 2
изобщо не знаеш историята на NIN и колко са допринесли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 23.05.2018 08:47:55 отговори + 4 4
Кой ти прай разлика между 6 и 7 парчета между две дълбоки дръпвания ... пък и липсата на 7-мо парче, а и въобще липсата на НИНките не е навредила и няма да навреди на никой . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".