SOULFLY разкриват някои от заглавията на песните в предстоящия си албум

24 май 2015, 20:40 ч. 675 / 8 2
пред./следв.

   Новият албум на SOULFLY, наречен "Archangel", ще се появи на 14 август в Северна Америка чрез "Nuclear Blast Entertainment". В скорошно интервю Max Cavalera коментира някои от заглавията на песните в предстоящата творба: "Има песен "Sodomites" за разрушаването на Содом, също и "Shamash" за акадския бог на слънцето, "Ishtar" (после преименувана на "Ishtar Rising"), за вавилонската богиня, "Titanomachy" (после преименувана на "Titans") за войната с титаните. Звученето, песните и текстовете са повече мистични, екзотични, артистични, което на мен ми харесва."

   В края на септемви SOULFLY ще предприемат северноамериканско турне със SOILWORK, DECAPITATED и SHATTERED SUN. Като цяло, Max Cavalera предвижда концертната обиколка в подкрепа на албума да продължи година и половина-две.

 

soulfly-sofia-1

 

още за:

SoulflyMax Cavalera


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Max 25.05.2015 10:35:28 отговори + 4 1
Ако беше прочел някоя книга през живота си, щеше да знаеш колко тясно свързани са съвременната политика и ''древно историческите неща'', както ти ги наричаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 25.05.2015 09:34:02 отговори + 3 0
Макса да не го е хванало религиозното чувство на стари години. Само библейски и древно исторически неща го вълнуват. Няма вече бунтарство, политика, военни теми,... на философия го избива някак...; Лошо няма. Винаги се стига до там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".