Следващият албум на SABATON e планиран за края на лятото на 2016 г.

24 май 2015, 19:52 ч. 2080 / 5 12
пред./следв.

   В скорошно интервю басистът на SABATON Par Sundstrom е разкрил, че групата е започнала работа по материал за осмия си студиен албум. Музикантът коментира: "Ако всичко върви добре, следващият албум ще излезе в края на следващото лято. Вече имаме теми и планове за него, но все още не можем да ги разкрием, защото са тайна и защото не искаме да говорим за неща, които може да се променят." Също така Sundstrom казва, че имат интересни идеи за текстовете и песните, но не са написали още нито едно парче, поради натоварена концертна програма, а да се пише музика по време на турне е трудно.

   На 28 януари 2015 г. SABATON осъществиха шестото си гостуване в България и изнесоха вълнуващ концерт в компанията на DELAIN и BATTLE BEAST. След това бандата благодари на българската публика на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук" с публикация, започваща на български език - "Благодарим Ви, приятели от България!"и два пъти сподели репортажа от шоуто на WeRock.bg.

 

sabaton-jan-live

още за:

SabatonPar Sundstrom


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CaptainBlood 25.05.2015 23:08:20 отговори + 4 2
Sabaton имат бъдеще. Ще видите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аа Аа 25.05.2015 11:24:51 отговори + 3 7
Ама естествено, че е планиран за 2016-та. Nuclear Blast са казали, че през една година трябва да има албум и през една година ще има албум.
Догодина освен Sabaton и на Eluveitie им е ред да преиздадат албум със сменени заглавия на песните.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 25.05.2015 11:38:06 + 4 1
За разлика от напушените ти любимци, Sabaton и Eluveitie имат на какво да сменят имената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 25.05.2015 08:43:02 отговори + 2 1
Колко мозък се е изръсил по-долу... Нов албум, нов концерт в България, поредното рачекване. Така ги виждам нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 24.05.2015 20:17:02 отговори + 5 0
Следващият албум на SABATON e планиран за края на лятото на 2017 г.
Ако всичко върви добре, следващият албум ще излезе в края на следващото лято

Пичове, все още сме 2015 г.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

адолф химлер 24.05.2015 20:01:04 отговори + 5 9
от както останаха само йоаким и басистчето, останаха без талант...сичко "ново" - копи пейст, за пенсия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Deadpool vs Carnage 24.05.2015 20:03:09 + 2 3
Що не вземеш да си смениш името бе фашист? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 24.05.2015 20:09:50 + 2 0
Глупости, композиторите и гурутата винаги да били Йоаким и Пар, но за следващия албум очаквам по-активно включване от другите, особено Тобе. Не че старият състав беше лош (новият албум на Сивил Уор го бива), но новият състав на групата е много добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 24.05.2015 21:06:45 + 3 3
Добър, лош, новия състав не изненада с нищо ново, докато в същото време Civil War май имат доста потенциал. Ако тия типове скоро не се задвижат в някаква посока на развитие, дори и инерцията от живите им изпълнения няма да успее да спаси кухата им и безплодна музика. Още повече, ако това за основните композитори е така, по-скоро трябва да помислят за вариант да сменят тях, преди да са записали някой кавър на Майкъл Джексън в следващ албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 24.05.2015 22:24:13 + 3 0
Sabaton са поредната група, и то за мен лично добра група (любима, ако трябва да бъда съвсем точен), която залага на старото, с което са пробили. И това не е задължително лошо. Все пак едва ли ще се превърнат в следващите AC/DC, колкото и да се самоповтарят. Иначе за смяната на основните композитори - едва ли ще стане... Не е и нужно, достатъчно би било просто и другите да се включват по-активно. Както колегата каза, ще очакваме различни идеи от Тобе, пичът има профил в youtube, където могат да се чуят негови неща. А, и между другуто, Sabaton до сега, без да са се задвижили, си жънат успех след успех, още не е дошъл момента за такива окончателни присъди като тази на HYPOHEAD. Честит празник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 24.05.2015 23:53:13 + 2 0
Това със смяната на основните композитори, разбира се, беше шега. Лично аз ще се зарадвам доста, ако ги видя пак да проявят известна доза креативност, по един или друг начин, могат го. За мен разковничето е в разнообразието. Относно дали ще станат следващите AC/DC - питам се до коя ли година точно и на самите AC/DC не се е гледало като на повтарячи А оценките винаги са подвластни на времето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 25.05.2015 09:17:13 + 1 1
Трудно е на наше време група да достигне славата на ДиСи и Мейдън, но Сабатон имат потенциал да станат още по-голямо име. Докъде ще го докарат - ще видим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".