SOUNDGARDEN потвърдиха първото си концертно участие

6 апр 2010, 08:02 ч. 346 / 6 3
пред./следв.
Слуховете за събиране на SOUNDGARDEN получиха и своето официално потвърждение. Вокалистът Chris Cornell, китаристът Kim Thayil, басистът Ben Shepherd и барабанистът Matt Cameron съобщават, чрез официалния сайт на групата, че ще участват на тазгодишния фестивал "Lollapalooza", който ще се проведе на 6-8 август в Чикаго. Други бъдещи планове засега не се разкриват.

още за:

Soundgarden


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шикългрубер 6.04.2010 16:32:44 отговори + 0 0
Само дано да не земат Тимбарленд да им продуцира алблума. Без потни негърски мишнички,пор фавор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 6.04.2010 10:40:04 отговори + 0 0
Хехее, това сън ли е?? Първо Alice in Chains се завръщат с гръм и трясък, а сега и Soundgarden.. Гръндж музиката се връща на мода, а? xD Дано да минат и през България в скоро време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 6.04.2010 10:07:56 отговори + 0 0
ох, супер новина! я, елате, пиленца при баткоооо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".