SOUNDGARDEN са наполовина готови с материала за следващия си албум

17 апр 2017, 17:36 ч. 642 / 5 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на SOUNDGARDEN Chris Cornell коментира докъде е стигнала групата с работата по материала за новия си студиен албум. Музикантът уточнява, че не е напълно сигурен каква част от песните е готова, но приблизително около половината от материала е вече написана. SOUNDGARDEN още не правят записи, а само събират и сглобяват идеи за новите си песни.

   Cornell казва и че бандата има склонност към това да създава дълги творби. Често се случва, когато квартетът реши, че е почти готов с композирането, в последствие да се появят пет нови песни. През миналата година певецът прогнозира, че новият албум ще излезе до края на 2017-а. Дали това ще се случи, предстои да разберем. 

   Творбата на завръщането на групата "King Animal" излезе през 2012 г.

 

soundgarden

още за:

Soundgarden


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".