Спечелете плоча + CD и тениска на LAIBACH преди концерта им в Пловдив

1 сеп 2021, 09:46 ч. 817 / 11 4
пред./следв.

   От днес, 1 септември, до 10 септември WeRock.bg ви дава възможност да спечелите специален мърчандайз на LAIBACH преди уникалния концерт на групата с оркестър, хор и мултимедия в Античния театър в Пловдив на 18-и този месец.

   Наградите се осигуряват от организаторите "Blue Hills Events" и са плоча (винил) + CD с автографи от групата и тениска "Reindeer" (размер М). На музикалните носители е изданието "Bremenmarsch, Laibach Live at Schlachthof 12.10.1987".

   За да участвате, трябва да се регистрирате в новата ни игра във "Фейсбук" на този адресВажно - може да участвате в игрите ни, ползвайки компютър или лаптоп, но не и чрез мобилни устройства. Ако виждате предишна игра, изтрийте кеша на браузъра си.

   Както знаете, в средата на месеца ни очаква иснински Рок уикенд в Пловдив. В два последователни дни са концертите:

KATATONIA - 17 септември, петък (поръчай билет).

LAIBACH с оркестър, хор и специално "мапинг шоу" - 18 септември, събота (поръчай билет).

 

 

laibach



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гост 3.09.2021 09:47:05 отговори + 2 1
Моля, Werock, изискайте информация от организаторите, ще го има ли концертът предвид новата заповед на МЗ. На страницата им във Фейсбук като зададе някой такъв въпрос, го трият веднага. Не отговарят на мейли. Стои само едно съобщение, че няма промяна, но то е от 01.септември - ден преди заповедта.
Благодаря предварително!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 3.09.2021 10:27:04 + 5 0
Информация имаме и тя е, че събитието, по-точно - и двете събития, ще се състоят. Иначе нямаше да се правят подобни игри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 1.09.2021 10:14:05 отговори + 3 3
Е не можеше ли 3 награди - и винил и ЦД и тениска? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 1.09.2021 10:44:33 + 6 0
Ние не сме събрали в едно отделно CD и отделен винил. В комплект са. И наградите са предоставени от самата група - няма как да променяме съдържанието им Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".