Специални "Loud"-дни, подгряващи партита преди фестивала и игри с награди

8 май 2012, 10:20 ч. 209 / 2 12
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   Очакват ни специални LOUD дни през май, серия подгряващи партита преди фестивала и много игри със страхотни награди!

   Loud Concerts и Eventim.bg имaт удоволствието да обявят предстоящите специални Loud дни по повод предстоящия LOUD FESTIVAL 2012!
   В рамките на Loud дните феновете на тежката музика закупили билет за Loud Festival 2012 от предварително определени места, ще имат възможност да участват в специални томболи със страхотни награди. Всеки закупил билет от съответното място на продажба в Loud дните, автоматично получава възможността да спечели фестивални фанелки или шапки, както и голямата награда – лична среща по избор с някоя от групите на LOUD FESTIVAL 2012
   Потвърдилите досега meet&greet с феновете групи са W.A.S.P., SLAYER, ANNIHILATOR, LACUNA COIL, TRISTANIA, SYMPHONY X и SOULFLY!

   Loud дните ще се проведат в следните дни и локации:

   Сряда 9 май – Магазини Technomarket и Public в София http://www.technomarket.bg/
   Петък 11 май – Всички супермаркети Piccadilly в София /без Пикадили Козяк , Пикадили Изгрев, Пикадили Дейли/ http://www.piccadilly.bg/
   Четвъртък 17 май – Бензиностанция OMV (бул. България 49)
   Петък 25 май – Germanos (бул. Витоша 47) Спечелилите награди ще бъдат обявявани на следващия ден във Facebook старниците на Loud Festival и Eventim.

   Отново през май ни очакват и няколко подгряващи партита преди метъл събитието на лятото. В четири последователни четвъртъка, а именно 10, 17, 24 и 31 май в най-големия рок/метъл бар в столицата - "Rock It", ще се проведат специалните Loud Festival 2012 Warm-Up партита.

   По време на събитията ще звучат предимно групите от фестивала, така че очаквайте една разнообразна и тежка плейлиста с най-доброто от W.A.S.P., Slayer, Annihilator, Symphony X, Lacuna Coil, Meshuggah, Soulfly и други.
   Всички присъстващи ще участват в томболи, в които ще могат да спечелят различни Loud Festival награди, сред които и най-голямата – лична среща с група по избор на фестивала.

   Серията warm-up партита ще завърши на 31 май, броени часове преди началото на Loud Festival 2012, с концерт трибют на W.A.S.P. на софийската банда The Crimsons, добилa популярност именно със зрелищните интерпретации на парчетата на Blackie Lawless и компания. Warm-up партитата ще са напълно безплатни и ще започват след 22 ч.

   Bar & Dinner "Rock It" се намира на ул. Георги Бенковски 17.

   Loud Festival 2012, съвместно с Avtora.com, MusicSpace TV и BLVD.bg, подарява на своите фенове iPad и още страхотни фестивални награди. Освен голямата награда, участниците в играта ще могат да спечелят и 15 Loud Festival тениски, 5 шапки и 5 ключодържателя. За целта само трябва да влезеш в един от следните сайтове и да следваш инструкциите.

   www.avtora.com
   www.musicspace.bg
   www.blvd.bg

   Крайният срок за участие в играта изтича в 23:59 часа на 31.05.2012 година.
Loud Festival Warmup


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.05.2012 12:55:00 отговори + 0 0
Рок Ит не става за метал фенове. Това е непретенциозно от музикална гледна точка комерс място за каширане на кинти и лигава забавачница за музикални инвалиди. Всъщност са си лика-прилика с Мартин и Лауд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2012 09:43:40 отговори + 0 0
Защо дяволите да го вземат Бехемот не са потвърдили???!!! Уж на официалния им сайт датата 2-ри юни е там Лауд фест 2012 и т.н, а тук Мартинчо и компания нищо не споделят. Без Бехемот първия ден ще е едно невероята простотия !!!!! Искам информация !!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2012 07:33:50 отговори + 0 0
Бойкот на неблагодарника дето проваля Каварна!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2012 07:24:04 отговори + 0 0
*********** Софиянци! Ай сиктир, за кво само игри там? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.05.2012 23:58:28 отговори + 0 0
друго си е като анонимен да се произнасяш кой може и кой не може да пее, сякаш някой иска да те чуе... по-добре замълчи, че не се знае колко души ще те изтърпят, ако запееш ти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.05.2012 20:14:38 отговори + 0 0
тва е най-скапаната кръчма където позабравени рок "величия" като Милена и Звезди се отдават на спомени.то май имат дял в цялата работа.барем като не могат да пеят- бармани да станат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 8.05.2012 18:58:54 отговори + 0 0
Точно това, че не те пускат на входа без резервация в най-натовареното време, е разликата с повечето чалготеки... Иначе какво - да се претъпкат повече от 500 човека на място за 300? Екстра си правят и евала им на персонала на това заведение!

А че е комерс, така е, обаче не пречи да е най-якото място в София в момента.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2012 16:36:55 отговори + 0 0
Навсякъде където няма да дойдат фолк кифли и мутрички на входа да ме питат "очаква ли те някой, че идваш без резервация".. и не е задължително да е мазе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2012 16:30:23 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-05-08 10:52:35
от кога пък Рок ит стана метъл бар...
Още не мога да повярвам, че там ще пускат BEHEMOTH и АSPHYX на кифлите и чичаците дет плюскат кебапчета.

По-скоро ще пропусна


А ти, в кое мазе или дупка би предпочел да ти ги пускат ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2012 13:39:24 отговори + 0 0
А, да и още нещо - онези, които не са от София да го ду*ат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.05.2012 10:52:35 отговори + 0 0
от кога пък Рок ит стана метъл бар...
Още не мога да повярвам, че там ще пускат BEHEMOTH и АSPHYX на кифлите и чичаците дет плюскат кебапчета.

По-скоро ще пропусна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cc 8.05.2012 10:30:33 отговори + 0 0
нещо тоя фестивал ми намирисва на отлагане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".