Специални отстъпки за български фенове за румънския "Ghost Fest"

8 юни 2012, 17:31 ч. 170 / 3 4
пред./следв.
На 13-14 юли в околностите на крепостта Ръшнов, гр. Ръшнов, Румъния, ще се проведе първото издание на "Ghost Fest - Return To The Nature". През двата дни на фестивала ще се изявят общо 16 банди:
SECRETS OF THE MOON
TROBAR DE MORTE
WHITE WALLS
THE MOON & THE NIGHT SPIRIT
LEAFBLADE
SUNSET IN THE 12TH HOUSE
ALLERSEELEN
TREI PARALE
WHISPERING WOODS
ECHO
SHATTERED HOPE
ABSTRACT RAPURE
SCARRED
LAONINESS
QUANTIQ
WILDER
   Притежателите на билети ползват къмпинг безплатно. Освен концертите, в дневната програма на фестивала, ще бъдат включени още изложби и школи по живопис, фотография, традиционни изкуства, възстановки и др. Посетителите от България ползват специални намаления в цените на двудневните билети: 8 евро (срещу показване на лична карта на входа на фестивала); 6 евро (с предварителна резервация). В този случай ще е достатъчно да изпратите вашето име и фамилия (на английски, по лична карта) на e-mail: ghostfestival@abv.bg. Заплащането на резервацията ще стане при пристигане в зоната на фестивала. Организатори са "Cavaleria Events", партньори за България - "ShadowLand Music".



Ghost Fest


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ghost Fest 12.06.2012 22:19:07 отговори + 0 0
Днес румънският организатор беше помолен да даде възможно най-детайлна информация как и откъде могат да се намерят билети за обществен транспорт от Букурещ до Ръшнов.
Моля, отправяйте въпросите, които ви вълнуват на мейла, написан горе. Ще се постараем да дадем възможно най-подробна информация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aurora 12.06.2012 14:18:36 отговори + 0 0
Здравейте, искам да попитам дали се организира транспорт до фестивала, тъй като не можах да разбера се стига до там с влак или автобус?!
Ще съм Ви благодарна да ми пишете за подробности дори тук
Поздрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 8.06.2012 23:40:33 отговори + 0 0
На мен ми звучи като хубаво място за разходка и изходен пункт за цяла Трансилвания, а групите в случая май наистина не са толкова важни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кубинеца 8.06.2012 19:06:05 отговори + 0 0
Цените са чудесни, обаче аз лично нито една от тея групи несъм чувал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".