Вижте точната програма на румънския "Ghost Fest"

11 юли 2012, 19:07 ч. 139 / 2 6
пред./следв.
Броени дни остават до началото на първото издание на "Ghost Fest" в Ръжнов, Румъния. Фестивалната програма е готова, а наскоро бе пуснат и напълно функциониращ сайт - ghostfest.cavalleria.ro. На него може да се намери информация и упътвания, за достигане до зоната на фестивала, както с кола - така и с обществен транспорт.

   Резервации на преференциалната цена от 6 евро за двудневен билет, все още могат да бъдат направени. Крайният срок до 18 ч. в четвъртък (12 юли), когато и последните резервации ще бъдат предадени на организаторите в Румъния. Резервации се приемат на e-mail: ghostfestival@abv.bg, като единствено е необходимо да изпратите име, фамилия и номер на лична карта. Важно е да напишете имената си на латиница така, както са написани в личната ви карта, с цел да се избегнат неясноти и дублирания с често срещани имена. Редовни билети могат да бъдат закупени и онлайн, чрез: Biletoo.ro, Bilet.ro, Eventim.ro, Myticket.ro и BLT.ro

   Фестивалът разполага и с къмпинг зона, безплатна за притежателите на двудневни билети. Организатори са "Cavaleria Events", партньор за България - "ShadowLand Music".
Ghost Fest програма


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пияна Вишна 12.07.2012 09:56:46 отговори + 0 0
Хората сайт са ти дали. Там има и кои са групите, и музика, и инфо. Ако не - питай чичко Гугъл. Смяташ ли, че какво да е описание на групите би било по-подходящо от това да ги чуеш?
Групите, които знам са Secrets Of The Moon, Leafblade, Allerseelen, Trobar De Morte, Trei Parale и The Moon & The Nightspirit. Другите не ги знаех преди. Но пък много ми харесаха Wispering Woods и Shattered Hope. Това определено ще е яко. А и е на много добра цена - 18 групи са около стотина лева, заедно с пътя. Чудничко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2012 09:34:27 отговори + 0 0
перфектно фестиалче. непознати банди в непозната държава, мисля че трябва такива фестове да се организират и в бегето. за напълно освободени от комерса хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 11.07.2012 23:42:19 отговори + 0 0
хахах, явно само Сатъра е чувал за тези групи. Не е зле малко инфо за тях да дадете, че хората четат и се маят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 11.07.2012 22:55:33 отговори + 0 0
Само Secrets of the moon съм чувал като име
Явно феста е за дълбокия андърграунд, само за запознати
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Случаен минувач 11.07.2012 19:30:41 отговори + 0 0
а за празника на пъпеша в Таджикистан нещо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.07.2012 19:12:52 отговори + 0 0
да бяха поканили Ghost Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".