Списание "Billboard" отдава почит на IRON MAIDEN

8 май 2008, 23:44 ч. 384 / 5 4
пред./следв.
Една от "музикалните библии" - списание "Billboard" ще отдаде специална почит на IRON MAIDEN, като в броя си от 17 май (излизащ на 10 май) включи притурка от 40 страници, посветена на настоящото турне на IRON MAIDEN "Somewhere Back in Time". Излизането на новия брой съвпада и с появата на сборния албум на "Девиците" носещ същото име като турнето и нещо повече - ето как ще изглежда корицата на изданието:
   Съмнение в безкористните подбуди на списанието за това начинание дава само едно обстоятелство - добре видимият надпис "Реклама" в горната част на корицата...


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DICKINSON_ 21.05.2008 22:46:34 отговори + 0 0
Ами браво на Билборд. IRON MAIDEN RULEZZZZ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.05.2008 17:51:46 отговори + 0 0
Разбира се, че Мейдън не са си платили. Платили са издателите им, за които ще е и основната печалба от излизащия на същия ден сборен албум :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 9.05.2008 17:42:21 отговори + 0 0
Глупости. Не вярвам Maiden да са си платили. Да не бяха платили и на лигавия Бекъм да облече тениска с логото им? ХУбаво че са ги сложили. По добре Maiden от колкото някой грозен негърски рапър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makfera 9.05.2008 10:39:37 отговори + 0 0
Ебати почитта отдават тея евреи.И аз ако си платя сигурно и мене 6е ме сложат на корицата и ще "ми отдават почит". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".