Спукана тръба наводни студиото на ЕПИЗОД

25 фев 2010, 18:12 ч. 323 / 4 17
пред./следв.
Група ЕПИЗОД разпространи следното съобщение:

   Природните стихии не пощадиха група ЕПИЗОД през кризисната зима. "Малък Сечко" посече с брадвата си студиото на групата, което се намира в читалище "Емил Шекерджийски", където групата е вече повече от 20 години. Спукана тръба на водопроводната канализация наводни изцяло компютрите, инструментите, архивите и много още ценни за музикантите неща. Прибирайки се от концерт, рокаджиите намериха студиото и складовете си с вода до над коленете. Ако отсъстваха от София още една седмица, най-вероятно щяха да чуят и крякане на жаби. Сега студиото представлява една голяма сушилня, в която на импровизиран простор висят и пускат пара обложки на компактдискове, договори, фактури и всякаква наводнена бумащина. Компютрите са разглобени и платка по платка се обдухват със сешоари. На петъчния си концерт в столичния "Angel Heart" групата ще ползва инструменти от приятели. Загубите все още не могат да се пресметнат, но са значителни. Групата се надява да не се случва нищо лошо повече, защото старите българи са забелязали, че Лошото идва на кон, а си тръгва пеша.

още за:

Епизод


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 28.02.2010 16:04:53 отговори + 0 0
От друга страна, ти не си известен изпълнител и не интересуваш никого. Епизод са. А това, че "битовите им неволи" ще рефлектират върху концертната им дейност, например, което засяга някои от читателите на този сайт, не можеш ли да го вземеш предвид? Нещо акълецът ли не ти достига или какво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 27.02.2010 00:39:03 отговори + 0 0
Ами проблемът е, че наша национална особеност е да си съобщаваме всичките проблеми, без да са ни питали.
В този ред на мисли, Епизод са наистина големи патриоти. Да напишат песен по случая, който иска ще я слуша и ще разбере, кво занимават медийното пространство с битовите си неволи?!? Всеки един от нас преживява такива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 26.02.2010 19:04:50 отговори + 0 0
И кое и е на мястото на тая простотия? Известна група има проблем и съобщава за това. Кое ви пречи в това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2010 13:18:44 отговори + 0 0
Joensuu - евала пич един път да видя хякой да плюе със стил и то ха място!Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Патриот 26.02.2010 10:57:13 отговори + 0 0
Така им се пада, като се гаврят с безсмъртната поезия на Ботев и Вазов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Joensuu 26.02.2010 05:18:25 отговори + 0 0
Забравих да приложа предварителна извадка от утрешните вестници (предварително се извинявам на засегнатите):

"Общинско нехайство счупи хатъра на най-видните рок-патриоти в страната".

"Министър председателят Бойко Борисов е на място и разследва инцидента в столичното читалище Емил Шекерджийски"

"НАТО изказва съмнения в способността на България да се справи с националната си сигурност след инцидент, погазил надеждите на хиляди родни патриоти в малко столично читалище"

"Децата на Хаити организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнение наши сънародници - рок-група Епизод"

"Ще гледаме Епизод в последния епизод на сериала "Докато свят светува".

"Емил Шекерджийски окъпа Емил Чендов"

"УНИЦЕФ изпраща безплатни синтезатори в подкрепа на родни музиканти"

"Бин Ладен слушал Епизод в почивните (за тероризма) дни."

"Снимат 'Пришълецът 5' в родна читалищна тръба"

"Мис силикон дарява две мозъчни гънки на ПиАр-а на група Епизод"

"Утре сутрин в 'Тази сутрин': къде е границата между патриотизма и Българщината и грубата селящина. На гости по плавници и плувки - група Епизод."

От жълт Шок: "Полтъргайст гризе софийската канализация".

"ВиК с ново мото: Дето е текло, пак ще тече. Компанията влиза в тясно (и късо) партньорство с ЧЕЗ - фирмата доставчик на електроенергия ще използва мрежата на ВиК за електропренасяне - първи проект, родното софийско читалище Е.Шекерджийски. Български рок-патриоти с жалба пред съда."

и т.н. и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 26.02.2010 04:59:36 отговори + 0 0
Айдее, тия останаха без барабанист... ся ще трябва да записват с истински барабани.

Абе... неприятна работа. Ама ако и аз тръгна да пускам изявления за гадостите, които ми се случват, както и всеки нормален човек, докъде ще я докараме - всеки един такъв сайт ще се обърне на нещо като блог.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 23:21:37 отговори + 0 0
малко им е на тия смешници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уай Кей 25.02.2010 22:31:16 отговори + 0 0
По принцип не ги харесвам (да не кажем, че ги смятам за бездарни и безмозъчни), но все пак не бих стигнал чак до там, че да кажа, че си го заслужават или да се радвам на нещастието им. Това, обаче, че са хванали и са пуснали новина за това е меко казано смешен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 21:50:54 отговори + 0 0
Кофти...ама защо са се взели толкова насериозно,че чак съобщения пускат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 25.02.2010 21:09:55 отговори + 0 0
До предпоследния и последния анонимен:
Вие сте идиоти.

Без извинение. Що за малоумен олигофрен би се смял на такава новина? Що за тъпанар би се подигравал на хора, преживели това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 20:02:27 отговори + 0 0
тия па защо занимават хората с техните глупости,че чак официално съобщение разпратили.айде по един пояс и да се плацикат там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 18:38:58 отговори + 0 0
axaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 18:28:33 отговори + 0 0
И това на връх рождения ден на Драго Драганов. Има Господ ша знаете Епизод без него не е Епизод.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 18:25:45 отговори + 0 0
Аз принципно много ги нареждам, но тук им съчувствам искрено. Много кофти, наистина. Дано поне архивите оцелеят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mr.Tenev 25.02.2010 18:24:27 отговори + 0 0
лоша работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 25.02.2010 18:21:47 отговори + 0 0
Леле, Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".