EUFOBIA с нови попълнения в състава

25 фев 2010, 13:46 ч. 342 / 1 3
пред./следв.
Подготвяйки разширение в своя състав, EUFOBIA се отправят на поредното балканско турне в подкрепа на новия си албум "Insemination" (ревю). Както беше обявено, този път са в компанията на полските метъл банди PARRICIDE и ABUSIVENESS. Проблеми на поляците с Турските гранични власти и сложната политическа обстановка в съседна Гърция наложи промяната на някой от предварително заявените дати. Поради ангажираност на басиста Стефан с турнето на другата му група ALLEY SIN за последните дати е привлечен Stan G от URBAN GREY. В момента EUFOBIA репетират усилено с втори сешън китарист, а именно Иван Гемижев от PAST REDEMPTION, който ще се присъедини към бандата перманентно, ако "оцелее в ада на западноевропеската обиколка планирана за април и май 2010 г." Групата може да бъде видяна на живо на 7 март в клуб "The Box", София, където освен поляците ще свирят непристигналите миналия път поряди заболяване на фронтмена NEGURA BUNGET, а от българска страна CLAYMORE и BOLG.

още за:

Eufobia


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.02.2010 03:36:00 отговори + 0 0
аз пък с удоволствие ще ги пропускам при всяка възможност тая банда е кофти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2010 10:32:55 отговори + 0 0
А, пък аз, ще си похапвам пица с много бири за мезе и...ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2010 17:55:40 отговори + 0 0
на 7ми март съм в пловдив на pizza, иначе с удоволствие бих ги гледал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".