Станалият известен със заплаха срещу Бойко Борисов метъл фен пострада тежко при пожар

10 апр 2019, 19:03 ч. 1778 / 5 23
пред./следв.

   В началото на месеца 47-годишният Теодор Николов от Варна предизвика сензация, тъй като бе арестуван за заплаха "да отстреля" министър-предсетателя Бойко Борисов.

   Заканата бе отправена в социалната мрежа "Фейсбук" и приджурена от снимка, на която Теодор е с внушително изглеждаща пушка-снайпер. След това той обясни, че оръжието не е истинско, а реплика и с него по никакъв начин не може да се стреля.

   Николов е бил освободен, но тогава го е споходила истинска беда. Той е пострадал в дома си при запалване на газ и е приет с тежки изгаряния в болница. Предполага се, че мъжът се е опитал сам да изгаси пожара, при което е получил изгаряния по ръцете и лицето.

   Приятели на Теодор публикуваха призив за помощ, който гласи:

Спешно трябва кръв за един наш приятел, Теодор Николов. Той е в интензивното отделение във Военноморска болница с над 70% изгаряния и с опасност за живота. Който може да дари кръв да отиде в центъра в двора на Окръжна болница, да каже за кого е кръвта и в коя болница е настанен пациента. Може да се свържете с мен на тел. 0889 940037 колкото се може по-бързо. Трябва кръв от 4-6 човека, защото може да го изтървем. Това не е шега. Моля да помогнете, не става въпрос за хиляди хора, а за няколко човека, които спешно да се отзоват. Надяваме се да се намерят добри хора, благодаря ви предварително!

 



Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Метало 11.04.2019 15:12:27 отговори + 0 0
Тиквата да му даде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vania 11.04.2019 14:57:55 отговори + 5 1
Веднага почнаха конспиративните теории как не било инцидент това. Един бегъл преглед на фейсбук профила на Теодор дава доста добра представа за психическото му състояние - както си вечерял, гласове го накарали да напише една тирада срещу Бойко, той и три коли трашъри вече били тръгнали да претрепят Бойко... и става ясно, че жена му си извадила ограничителна заповед срещу него преди време. Ами болен е човекът и крайно неадекватен. Дано се оправи, но шизофренията не прощава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 11.04.2019 08:06:22 отговори + 9 5
Надали е "случайно". Дано се оправи човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 10.04.2019 19:55:00 отговори + 25 5
Четох тази новина по-рано от други източници. Мъжът е фотограф и е бил активен в протестите срещу Орешарски и е присъствал на други протести във Варна. Доколкото разбрах е показал кадрите в социалните мрежи. Освен това е бил един от последните хора, които са видели Пламен Горанов, преди той да се самозапали пред общината във Варна. В Ютуб можете да видите в канала на Теодор Николов интервю с Пламен горанов, което е с продължитешност фва часа. Доколко обаче Горанов се е самозапалил наистина и доколко Николов наистина е станал жертва на "нещастен инцидент"... Казват, че инцидента е причинен от газова бутилка. По средата на Април? И Горанов беше против мафията, и той също участваше в протести. Спомням си купчината камъни в негова чест пред общината и как даряваха кръв за него през 2013. Камъните стояха там с години и накрая ги махнаха. Корупцията остана - никаква промяна. Нищо не е случайно...

Дано хлебарките като Бойко, Цветанов и другите "недосегаеми" си получат заслуженото най-накрая...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 10.04.2019 20:08:56 + 13 4
Жалко, че човекът е пострадал, но ако борави толкова "внимателно" с всичко, наистина е инцидент.
Може да готвят на газ, това е целогодишно, не зависи от сезона.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vania 10.04.2019 21:02:32 + 10 10
Човекът явно не е съвсем наред с главата и залагам, че е бил пиян. Никой няма да прати килъри на неадекват с пластмасово пушкало и скъсани чехли, който сам се направи смешен със снимката си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 11.04.2019 02:39:08 + 6 3
Пак показваш "акъл море". Много повече хора готвят на газ отколкото се топлят с газ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nick 11.04.2019 11:55:20 + 3 3
Написаха, че газовата бутилка е била към печка за отопление, а не за готвене! Дали има нужда във Варна от газова печка по това време на годината, отговорете си сами! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.04.2019 13:37:17 + 4 2
Точно това казвам и аз. Газовата бутилка се е използвала за отопление, не за готвене. По средата на месец април при това? Бърза справка с прогнозата и времето във Варна ми се вижда нормално в момента. Леко студено и дъждовно, но не е като да е за газова бутилка. Престъплението му беше свободна реч и това, че си направи е*авка с Бойко на първи април. Свободна реч в България просто няма.

И най-лошото е, че Тодор Николов си позволи да нарече тези хлебарки с точното название за тях - българоубийци - пред целия народ. Не знам доколко инцидента е бил случайност, но нека кажа - в България да говориш истината, камо ли в медийното пространство, да се опълчиш срещу мафията и да си направиш шега с тях, е строго наказуеми. Нека не споменавам за убийството на Виктория...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 11.04.2019 13:55:12 + 6 4
В какви филми се вкарвате, ще вземе някой да трепе някакъв ахмак с бутофорно пушкало и скъсани чехли. Дайте си сметка какъв човек ще пише подобни заплахи и ще си пуска такива снимки и си правете извода колко му е акъла. Това не е свобода на словото, това е нелепо, смехотворно. Айде малко по-сериозно, не че управниците са стока, ама и въпросният Теодор не го слуша много главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nick 11.04.2019 14:50:33 + 3 2
Никой не е очаквал да го арестуват заради статус във Фейсбук, но ето, че се случи. Баба Яга, ако не познаваш човека и всичко, което му е случило в последните години покрай протестите и прочие, по-добре замълчи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.04.2019 15:23:46 + 5 3
Още повече, че именно покрай протестите на които е присъствал, поради факта, че са го излъчвали по телевизията във връзка с тях и че по всички вероятности неведнъж е изказвал мнение в социалната мрежа против Системата и в интернет, той най-вероятно от дълго време се е оказал черения списък с потенциално "опасни" за правителството хора. Опасни в смисъл, че не е овца, че е с отворени очи, че не им се поддава на манипулациите, че има кауза, за разлика от повечето.

Всичко, което се говори по телефона, всичко, което се прави в интернет, без значение дали имаш профил някъде си или не, всеки един коментар под клипче, новина или във форум (като този например), се записва и може да бъде проверено по всяко време от определени хора. Изкуствен интелект (при това напреднал) отговаря за всичко, що се пише и що се говори, и ако някой каже "опасна" думичка, се изпраща сигнал и той става обект на по-внимателно следене. Видиш ли, да не е "терорист". Не знам в България доколко имат такива технологии, но нали сме подлога на САЩ. Не е тайна, че сме масово следени където и да отидем, особено с навлизането на тези "смарт" технологии в ежедневието. Големия брат отдавна е факт и тепърва ще става по-зле. Та нали сега се водят преговори за член 13, който е с цел още повече да ограничи свободната реч. Нека не изпадам в детайли, че съвсем ще се отплесна от темата.

Може би Теодор Николов просто е прелял чашата с онази шега. Шега, шега, но както казах, в България свобода на словото не се толерира, особено щом си се прославил с такива изяви като протести, анти-правителствени коментари и изкази от сорта "БЪЛГАРОУБИЙЦИ". Дали снайпера е играчка, дали е бил със скъсани чехли и дали е чалгар или метълист - въобще не е от значение. Този човек е "опасен", защото е против Системата. Не е изключено да е нещастен случай наистина, но силно ме съмнява, имайки всичко това предвид...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vania 11.04.2019 15:38:51 + 3 2
Антитерлик, остава само да си сложиш шапката от алуминиево фолио. Никой не го е следял Теодор. След като хората почнаха да споделят снимката му, в коментарите се включиха разни активисти на ГЕРБ, които подадоха сигнал до полицията за заплаха срещу Бойко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 11.04.2019 16:06:06 + 4 4
Айде сега и герой го изкарайте, голям герой, нЕма що. Бунтар на маса, домашен революционер, пък и малко дъската му хлопа. Правете разлика между истинско и бутафорно, как може да се връзвате на подобен човек. Прегледах му фб профила - ужасТ и безумие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 10.04.2019 19:19:16 отговори + 3 18
Да би мирно седяло, не би чудо видяло.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Петко Войвода 10.04.2019 21:49:45 + 9 1
Най-тъпата българска поговорка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 11.04.2019 00:43:05 + 3 3
И все пак е префектна за целия ни манталитет като цяло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 11.04.2019 10:51:35 + 7 1
Не. Най-тъпата е - преклонена глава-сабя не я сече. Ето това вече показва цялата ни политика и положението, в което се намираме още тези, които не са тръгнали към Т2. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 11.04.2019 13:58:45 + 0 0
Zyklon ме е изпреварил, дойдох да кажа същото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

John 11.04.2019 17:20:11 + 2 0
@Zyklon,да не мислиш че,след Т2 е само цветя и рози Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".