Арестуваният за заплаха срещу Бойко Борисов с пушка-реплика - фен на CHILDREN OF BODOM?

1 апр 2019, 15:13 ч. 1570 / 3 9
пред./следв.

   По-рано днес в националните медии се появи новината за ареста на Теодор Николов от Варна, който през миналата седмица е публикувал своя снимка във "Фейсбук", на която държи пушка и се заканва "да отстреля Бойко".

   Действието е привлякво внимание на властите, които са го приели като заплаха срещу живота на министър-председателя Бойко Борисов. Това е довело до арест на шегаджията.

   На снимката Николов носи суичър на финландските екстремни метъли CHILDREN OF BODOM и най-вероятно е фен на групата. Той е обяснил, че снайперът е реплика и с него е абсолютно невъзможно да бъде произведен изстрел и да бъде застрашен чийто и да е живот.

  Това лято CHILDREN OF BODOM ще се завърнат у нас в рамките на тазгодишното издание на фестивала "Hills of Rock", който ще се проведе до Гребния канал, Пловдив (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


VITTU! 25.06.2019 01:27:44 отговори + 1 0
Ай стига глупости бе! Що за шитава статия? Ей така се нарочват бандите за убийци и сатанисти, защото има изтървани от лудницата клоуни, които само си търсят внимание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden 1.04.2019 20:58:34 отговори + 1 8
Тоз е абсолютен нещастник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 1.04.2019 21:28:58 + 16 0
Имаш предвид Бойко, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 1.04.2019 20:23:15 отговори + 9 1
То не, че въпросният индивид не е за разстрел......... Така или иначе обществото ни смята за наркомани, пияници и откачалки......... Но на повечето от не ни пука - над нещата сме????????????
Евала на човека за оригиналната шега, направил си е кефа ????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 1.04.2019 20:28:42 + 1 0
Хилещите се излязоха като въпросчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичко Прог 1.04.2019 17:21:28 отговори + 6 0
Пригответе се да забранят метъла в България ще има рекет над всеки слушащ метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 1.04.2019 15:47:37 отговори + 8 0
Още по-яка му е снимката със скъсаните на палеца пантофи, но пък Бодомите не се виждат толкова на преден план. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 1.04.2019 15:39:49 отговори + 18 5
Добър човек с добри идеи и добро чувство за хумор. Такива като него са най-опасни! За да не арестуват и мен ще кажа: нека гръм и мълния поразят Бойко, докато играе футбол, и нека тежестта Мьолнир се стовари върху останалите костюмирани гниди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 1.04.2019 15:48:32 + 7 3
Па кво имаш против хората с костюми, не само депутатите са костюмирани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".