Stephen Pearcy издаде диск с акустични версии на класики на RATT

17 дек 2011, 12:43 ч. 288 / 5 2
пред./следв.
Вокалистът на RATT Stephen Pearcy издаде нов албум, съдържащ изсвирени на живо акустични версии на хитове на групата, чрез собствения си лейбъл "Top Fuel Records". Ето траклиста и обложката на диска. Догодина се очаква и следващия пълнокръвен самостоятелен албум на певеца "Sucker Punch".
01. Lovin You's A Dirty Job
02. Back For More
03. Mother Blues
04. Way Cool Jr.
05. You Think You're Tough
06. You're In Love
07. Round & Round
08. Wanted Man
Stephen Pearcy - Alive and Unplugged

още за:

Stephen PearcyRatt


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 19.12.2011 09:40:33 отговори + 0 0
К'вото и да направи Stephen все ще е яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yapo 17.12.2011 20:35:40 отговори + 0 0
Голям фен съм им! Липсва ми енергията на тази група от 80-те... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".