O.H. ще представят милитъри шоу на 20 декември в София

16 дек 2011, 18:25 ч. 321 / 6 8
пред./следв.
След успешното представяне на летния конкурс "Четири шапки" в клуб "Pork Pie" група О.Н. подготвя изцяло ново шоу. За разлика от барабаните и светлината в предното, сега бандата залага на военната тематика. С помоща на магазин "Camouflage", на 20 декември в клуб "Alcohol",эСофия ще може да бъде усетена тръпката и дисциплината на войната. Момчетата от О.Н. ще представят песни от предстоящия си албум на фона на декори и ефекти от водеща се битка. Изненада ще бъдат и кавърверсиите, които бандата готви. Специално за събитието ще има и тематичен мърчандайз.
O.H. Camouflage

още за:

O.h.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


"Иван" 19.12.2011 11:57:52 отговори + 0 0
Heresy - 2011-12-17 16:39:57
"ама ти трябва да я посетиш със сигурност"
Явно си преживял нещо "изключително" там?

А кога ще има проява по въшкарници? (щото е голяма тръпка дисциплината на войната)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургас 18.12.2011 22:56:35 отговори + 0 0
Брей, Ерес, я ме образовай малко, кои думи съм написал вярно изобщо, че да ми казваш да се науча, щото ми били грешни? Ако първо мислеше, а после стреляше (което за съжеление за 99% от хората не само тук, ами навсякъде, е рядко срещано явление), щеше да отсееш, че съвсем нарочно нямам и една вярно-написана дума, и преклонението пред тези чуждици като "милитъри" е това, което ме дразни, особено използвано от журналисти, в заглавие..И се радвам, че макар и не по правилната причина, коментарът ми те е издразнил, защото както сме тръгнали, скоро на такъв език ще пишем и четем...свиквай

А за "село Бургас", столичанче, ще ти кажа само да провериш кой град е гласуван няколко поредни години за най-добър за живеене...Нека ти подскажа - не е сметището, които ти и ред други "елитисти" смятате за престижно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CROWBITUARITY 17.12.2011 21:11:00 отговори + 0 0
Значи се очакват поне няколко кавъра на БолтохвърГачите )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Heresy 17.12.2011 16:39:57 отговори + 0 0
Невероятно глупави и безполезни коментари, както обикновенно (масово) се случва в тоя сайт. Към момчетата от O.H. - евала пичове, ще се постараем да дойдем и уважим.
Относно тезу долу:
"Бургас" - ако ще използват чужди езици, поне се научи как се пишат думите в него, макар и да го се мъчиш да се направиш на оригинален.
"Бургас 2" - да прав си че кометара му е тъп, ама и твоя не отстъпва - мислиш ли че на някой, който чете тази новина тук, изобщо му дреме на задните части за село Бургас?
"Иван" - не знам на тях дали им липсва, ама ти трябва да я посетиш със сигурност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 17.12.2011 12:41:31 отговори + 0 0
Бургас 2 - 2011-12-17 09:44:22
Избара тъп коментар.Което за пореден път показва,че в Бургас са останали само ********* за съжаление.

Де да беше само в Бургас...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван Иванов 17.12.2011 10:51:58 отговори + 0 0
Ееех как ми ( им ) липсва казармата - Бааатальоона... се строяяяяваааа... или - изправИ се гора от стомана? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургас 2 17.12.2011 09:44:22 отговори + 0 0
Избара тъп коментар.Което за пореден път показва,че в Бургас са останали само ********* за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургас 16.12.2011 19:21:49 отговори + 0 0
Найс, найс, милитАри шит Мърчандайз туу, мен..солджърс, молджърс, а у..Фореин уърдс фор дъ уин, ю ноу..Бау даун ту ди осъмнес оф одър пийпъл'с ленгуиджес..Ийзи ту рийд май поуст из, ноу? Ай гес дат'с уат ю уонт ениуей... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".